Çok enerjik, yaptığı bindirmelerde nwakaeme biraz kendisini adam yerine koysa orta kabiliyetininde fena olmadığını düşünüyorum, sert ve net ortalar kesebiliyor aslında, savunma katkısı olmayan nwakaeme ile oynamak kolay değil, 2 milyona bonservisi alınabilir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Novak ofansif bir bek falan değil.Son derece düz bir bek.Dribbling,Teknik,Orta hep yetersiz.Defansı+Kafa vuruşları dışında kocaman bir sıfır.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen beğeniyorum bu arkadaşın futbolunu hatta Novaktan daha faydalı diyip bombayı bırakıp gidiyorum.
Novak tarzı adamlar hiçbir zaman büyük takımlarda oynayamazlar.Örnek olarak Fenerbahçeyi verebilirim.Fener taraftarı adını bile duyunca geriliyor.
Novak çizgiyi etkili kullanma konusunda berbat bir isim.Önünde Wakayeme gibi Ronaldinho alt modeli bir adam olduğu için ofansta kendisinden fazla birşey beklenmediği için fazla küfür yemedi.Önünde etkisiz bir adam olsa bu sol bek ne işe yarıyor diye her maç küfürü yerdi.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 07.02.2021, 21:43.
Yorum
-
-
Tek tek bir sürü özellik sıralayabilirsin ama işin temelinde oyun zekası, pozisyon bilgisi, düzgün bir karakter var.İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNovak ofansif bir bek falan değil.Son derece düz bir bek.Dribbling,Teknik,Orta hep yetersiz.Defansı+Kafa vuruşları dışında kocaman bir sıfır.
Novak tarzı adamlar hiçbir zaman büyük takımlarda oynayamazlar.Örnek olarak Fenerbahçeyi verebilirim.Fener taraftarı adını bile duyunca geriliyor.
Novak çizgiyi etkili kullanma konusunda berbat bir isim.Önünde Wakayeme gibi Ronaldinho alt modeli bir adam olduğu için ofansta kendisinden fazla birşey beklenmediği için fazla küfür yemedi.Önünde etkisiz bir adam olsa bu sol bek ne işe yarıyor diye her maç küfürü yerdi.
Novak'in mental özellikleri çok iyiydi. Maç ritmi kazandığında da yüksek tempolu maçlarda öne çıkıyordu, onun kadar iki cezasahasinda da görünen bir futbolcu görmedim. Öyle ki derbilerde bile birçok kez maçı kazandıran golü attı. Nwakeme'den bile etkiliydi o tip denk maçlarda.
Fener futbolcu öğütme yeri olmuş. Adamlar büyük takım gibi oynamıyor ki novak karakterini göstersin.
Yorum
-
Söylediğiniz noktalarda haklısınız zaten bu yüzden çok gol de attı ama dediğim gibi ofansif bek denildiği zaman çizgiyi sonuna kadar etkili kullanabilen,dribblingle alan katedebilen,atletik,orta açabilen oyuncular akla geliyor.Novak golcü bir bek ama esasında özelliklerine bakarsak defansif bir bek diyebiliriz.Bir stoper de çok fazla kafa golü atabilir ama bu onun ofansif niteliklere sahip olduğunu göstermez.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek tek bir sürü özellik sıralayabilirsin ama işin temelinde oyun zekası, pozisyon bilgisi, düzgün bir karakter var.
Novak'in mental özellikleri çok iyiydi. Maç ritmi kazandığında da yüksek tempolu maçlarda öne çıkıyordu, onun kadar iki cezasahasinda da görünen bir futbolcu görmedim. Öyle ki derbilerde bile birçok kez maçı kazandıran golü attı. Nwakeme'den bile etkiliydi o tip denk maçlarda.
Fener futbolcu öğütme yeri olmuş. Adamlar büyük takım gibi oynamıyor ki novak karakterini göstersin.
Ben şahsen sol bekimin Gs li Saracchi,sağ bekimin ise Bjk li Rosier gibi olmasını isterim.Hücumda çok etkili bu adamlar.Çizgiyi çok iyi kullanıyorlar.Sürekli rakiplerinin üzerine gidiyorlar.Çabuklar,çeviklikleri iyi,topa hakimler ve dribblingde yapabiliyorlar.Kanat oyuncusuyla verkaçlara girip hücum opsiyonlarını arttırıyorlar.Bunlar da mükemmel değil eksikleri var ama kapanan takımları açmada önemli katkı sağlıyorlar.Önünde Arda Turan gibi çok yaşlı bir isim olmasına rağmen Sol kanadı çok iyi kullanıyorlar Gs de.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum