Maçın en iyisiydi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Adam vücudunu taşıyamıyor, vites atamıyor, o kadar zeki bir oyuncu değil savunma olarak. Ayağı çok iyi desen onu da göremedik. Pozisyon alması top takibi kötü. Ikinci yarıya ancak birşeyler olur ama olsa da olur olmasa da olur cinsinden oyuncu.En son artvints tarafından düzenlendi; 23.11.2020, 01:11.
Yorum
-
Bu arkadaşı beğenenleri anlamıyorum. Kötü veya iyi değil sorun. Arkadaş bu seviyelerde değil. Mücadele gücü ortasını ayağını tekniğini geçtim. Bu arkadaş ciddi anlamda eksik oynatıyor bizi.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
-
Yani masum bir suratın var da kardeşim aynı çalımı üç kez ardı ardına yemek nedir? Birde çalım çalım olsa neyse. Mahalle maçlarında atılan çalımla fake yiyor adam. Maalesef çok yetersiz ve bunun üzerinde bir performans verebileceğini sanmıyorum.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
En büyük eksiği çok kolay çalım yemesi, kaçıncı kere aynı adamdan aynı pozisyonda 2. çalımı yiyor bilemiyorum. Novak da vasat bir bekti ama en azından kolay çalım yemezdi...
İyi bir yedek olabilecek bir adam, kiralık olduğu için de bence bu sene idare eder ve tutulmaz... O yüzden bir an önce bu takıma as solbek takviyesi için çalışılmalı.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Bu sebepten yemediği çalım kalmadı zaten [emoji28]İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn büyük sıkıntısı vücudunu hızlı döndüremediği için en ufak fake ile geçilebilmesi...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum