Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçın en iyisiydi.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Maçın en iyi dörtlüsü arasındaydı. Tamam kendisi 8/10'lik filân oynamadı ama en azından 7'si var, neden bu kadar gömüldüğünü sâhiden anlamıyorum.

Yorum

• bu maç iyiydi sanki. ama çok kolay çalım yiyor

Yorum

• Adam vücudunu taşıyamıyor, vites atamıyor, o kadar zeki bir oyuncu değil savunma olarak. Ayağı çok iyi desen onu da göremedik. Pozisyon alması top takibi kötü. Ikinci yarıya ancak birşeyler olur ama olsa da olur olmasa da olur cinsinden oyuncu.
          En son artvints tarafından düzenlendi; 23.11.2020, 01:11.

Yorum

• Süperligdeki en iyi 5 solbekten biri olur mu ? Hayır...10? Nwakaeme ile önlü arkalı oynayınca sol taraf komple çöktü bugün...

Yorum

• Bu arkadaşı beğenenleri anlamıyorum. Kötü veya iyi değil sorun. Arkadaş bu seviyelerde değil. Mücadele gücü ortasını ayağını tekniğini geçtim. Bu arkadaş ciddi anlamda eksik oynatıyor bizi.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Hafız çok çalım yiyon

(UEFA)

Yorum

• İyi bir futbolcu olduğunu söylemek güç ama bugün yanılmıyorsam çizgiden topu çıkaran ve golü faul alarak engelleyen oydu. Elinden geleni yaptı.

Yorum

• Yerine adam bakmaya başlanmadıysa, hemen başlansın. Hadi yetenek bir yere kadar onu anlarım da. Baldıra tekmeyi yemişsin, top kaleye girmiş. Ortalığı ayağa kaldıracağın yerde, suspus olmuş olanları seyrediyorsun.
                    Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Yani masum bir suratın var da kardeşim aynı çalımı üç kez ardı ardına yemek nedir? Birde çalım çalım olsa neyse. Mahalle maçlarında atılan çalımla fake yiyor adam. Maalesef çok yetersiz ve bunun üzerinde bir performans verebileceğini sanmıyorum.
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

• Futboldan aldıgı her kuruş israf.Brezilya'da mahalle maçlarına almazlar bunu biz nasıl bulup aldık hayret.

Yorum

• En büyük eksiği çok kolay çalım yemesi, kaçıncı kere aynı adamdan aynı pozisyonda 2. çalımı yiyor bilemiyorum. Novak da vasat bir bekti ama en azından kolay çalım yemezdi...

İyi bir yedek olabilecek bir adam, kiralık olduğu için de bence bu sene idare eder ve tutulmaz... O yüzden bir an önce bu takıma as solbek takviyesi için çalışılmalı.
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bazen hücum oyuncuları dost,düşman gorsun diye yalandan savunma yapar. Bu adamın savunma şekli de böyle.

Yorum

• En büyük sıkıntısı vücudunu hızlı döndüremediği için en ufak fake ile geçilebilmesi...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En büyük sıkıntısı vücudunu hızlı döndüremediği için en ufak fake ile geçilebilmesi...
                                Bu sebepten yemediği çalım kalmadı zaten [emoji28]
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim