Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gözüm kanadı resmen, otoban yaptı kanadı, gelen ortaladı giden ortaladı. Adamlara 10 metre uzaktan duruyor. Baraj mı kuruyor rakip mi karışıyor belli değil.
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• her ortaya ellerini arkaya kavuşturrak izledi. beş para etmez. adam bildiğin şişman.
      nweyse ki bu da kiralık

Yorum

• Ne işe yaradığını hala anlayamadım ne savunma var ne hücum.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• yemin ediyorum buna futbolcu diyen varsa forumdaki hesabını silsin. novak bunu top diye oynar.

orta sahadan kaleye vuruyor
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Alın size orta yapan solbek. Size müstehak.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Abdurrahim'den iyi diyemiyorum. Bu kadar da büyük laf ettim..
              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Bugün kendini yırttı Serkan ile birlikte. Çok fazla efor sarf etti. Gayet iyi oyuncu.

Yorum

• Neden bu kadar eleştirildiğini anlamadım. Günah keçisi ilân edilmesinde isim yapmamış olmasının etkisi büyük olmalı. Doğru bir hoca ve doğru bir sistemle çok iyi katkı vereceğini öngörüyorum.

Yorum

• Top ayağındayken heyecan yapıyor, 1 metre yanındaki adama bile şiddetli şekilde pas atıyor, kafa toplarını uzaklaştırmaktan aciz ileri atmak isterken bizim ceza sahamıza şişiriyor kısaca bir cacık olmaz bundan. Birde 2 milyon euro satın alma koymuş gerizekalı kulübü utanmadan, her yıl başka takımda kirada.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün kendini yırttı Serkan ile birlikte. Çok fazla efor sarf etti. Gayet iyi oyuncu.
                      Güldürdü
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Güldürdü
                        Neden güldün? Sanırım 144p izledin o yüzden fark edemedin aksini düşünmek istemiyorum.

Yorum

• Hava topuna çıktığı zaman trajikomik sahneler oluşuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Efor sarfetmismis, Yusuf Erdogana bir sormak lazim hayatinin en kolay macini kime karsi oynadin diye ))

Yorum

• İbanez in kramponlarını bağlar.

Yorum

• Adam bindiriyor nwakame topu atmıyor, fasulye muamelesi yapiyor. Bir maçta üç dört kere oluyor bu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim