Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mustafakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Solbek için yeterli. İlerleyen haftalarda daha iyisini yapacaktır.
    İnşaallah.
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• takimin en iyisiydi bugun

Yorum

• Savunmada iyidi ilerde berbat ortaları dağa taşa düzeltmesi gerekir.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Dinamizmi, kararlılığı ve oyundan kopmaması şimdiden artı puanı kaptı. Bu kadar temiz ayağı varken ezbere oynamaması lâzım, daha isâbetli ortalar kestikçe çok daha beğenilecek.

Yorum

• Topsuz oyunu, kaymaları iyi yapamadığımızdan savunmada yalnız kaldı ona rağmen dirayeti, çevikliği harikaydı.

Hücumda da şut pası olacak 3-4 pası vardı ama değerlendiremedik.

Daha gelmeden önce Abdullah Ercan'dan beri en iyi sol beki izleyeceğimizi söylemiştim nitekim yanılmadım.

Yorum

• Marlon'la ilgili beni sorgulatan yaptığı güzel boş koşular yanında yapmadığı topla koşular. Topu sürüp takım arkadaşlarının pozisyon almasını bekleyip öyle çıkarabilir topu ayağından bakmıyor içeri

ilk bi bak pas atacağın arkadaşın var mı?-baktın yok pozisyon almalarını beklerken biraz top sür müsaitsen ki bu maçta çok böyle pozisyon yakaladı-topu ayağından çıkar
              Bizimki direk ayağından çıkarıyor topu. Bu şekilde de yapabilir asist tabi ama çok tez canlı geliyor bana

Yorum

• Rakipteki Cenk denen eleman süzgeç etti bu arkadaşı maçı nasıl izlediniz Allah aşkına

Yorum

• Gayet iyi oyuncu ama önünde daha tempolu bir oyuncu istiyor gibi. Öyle kendini aşırı yırtan bir oyuncu değil daha çok kafada oynuyor oyunu ki bu da iyi bir şey. Daha kompakt ve kısa alanda oynasak daha fazla öne çıkar. Gelecek adına umut vadediyor performansı.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rakipteki Cenk denen eleman süzgeç etti bu arkadaşı maçı nasıl izlediniz Allah aşkına
                    Hocam Enver Cenk Şahin kaçıncı dakikada oyuna girdi? Oyuna yeni girmiş diri bir kanat oyuncusu elbette ki 90 dakikadır sahada olan yorgun bir beke karşı üstünlük kuracak. Eğer maçın genelinde de bu şekilde bir performans sergilemiş olsaydı herkes zaten eleştirecekti. Bu açıdan kıyaslama için erken. Benzer yorgunluğu Pereira gösterince Hoca hemen Serkan'ı aldı. Lâkin solbek alternatifimiz olmayınca ne yazık ki Marlon'u bu şekilde kullanmak durumundayız...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam Enver Cenk Şahin kaçıncı dakikada oyuna girdi? Oyuna yeni girmiş diri bir kanat oyuncusu elbette ki 90 dakikadır sahada olan yorgun bir beke karşı üstünlük kuracak. Eğer maçın genelinde de bu şekilde bir performans sergilemiş olsaydı herkes zaten eleştirecekti. Bu açıdan kıyaslama için erken. Benzer yorgunluğu Pereira gösterince Hoca hemen Serkan'ı aldı. Lâkin solbek alternatifimiz olmayınca ne yazık ki Marlon'u bu şekilde kullanmak durumundayız...
                      Hocam sizin dediğiniz açıdan bakarsak ikinci yarılar geçmez, rakip her zaman yeni oyuncu sokacak zaten ikinci yarı. Ben Marlon un ileri çıkıp dandun orta yapması yerine geriye şutluk paslar çıkarmasını beğeniyorum. Temposu da fena değil, git gel yapıyor. Önünde nwakaeme gibi savunma özürlü bi adam var o da tabi etkendir anlarım. Ama millet maçın oyuncusu falan yazmış, alakası yok. Çok rahat 4 kez çalım yedi cenk şahinden, bu kabul edilemez. Edilmemeli. Yorgunluk diyip geçiştiremeyiz bunu.

Yorum

• La kafayı kaldırıp içeri baksana bi kim var kim yok diye.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Enver Cenk karşısındaki durumu epey endişelendirdi beni.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ek olarak önünde kim oynadı belli değil. Nwakaeme çıkana kadar tek başına oynadı sol kanatta.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Geldiğinde transfer başlığında Portekiz'de yaşayan eski yurt arkadaşımın yorumunu yazmıştım. O, savunmasının gayet iyi olduğunu söylemişti. İki maçtır onun bahsettiğine paralel bir Marlon seyrediyoruz.

İzlemeden, tanımadan, iki dakika mixtape seyredip "Savunması tırt bunun" demek yanıltıcı.

JP - Edgar - Hugo - Marlon hattını bekliyoruz. İnşallah uyumlu ve sakatlıksız bir sezon olur.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kesinlikle begeniyorum bu kardesimizi..
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim