Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3.haftaya yetiş.

Yorum

• Baker ve Afobe'den sonra bir penaltıcı daha bulduk en azından.

Yorum

• Alternatifsiz bir durumda Abdurrahim yedegi bile olamaz

Yorum

• sürekli gömülecek kadar nerede izlediniz diye düşünüyorum, hazırlık maçlarında az biraz oynadı herif onda da top falan gelmemişti zaten doğru düzgün, takıma alışmış ve benimsemiş görünüyor. Saha içerisinde de bakacağız artık bu hafta itibariyle

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: EirBogZXkAANrCc.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 99.4 KB 
Kimlik: 11215695

Neşeli bir oyuncu her fotoğrafta gülüyor. Oyun olarak da faydalı olursa iyi bir takım elemanı olacak

Yorum

• Süper Lig'in en kaliteli sol beki.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Kendisini hiç izlemeden, sırf hakkındaki olumsuz PR'a kapılıp "Gönderin gitsin"cilere karşı çok güzel performans sergiledi. Eğer sol bekteki beşinci tercihimizin oyunu böyleyse ilk 4 oyuncu kim bilir nasıldı. Görerek, bilerek açtığın ortaları - attığın pasları yerim senin Marlon. Emeklerine sağlık, üstüne koya koya devam

Yorum

• Novak golleriyle bizim gozumuzu boyamis. Uzun zamandan sonra sol bek gorduk

Yorum

• Ortayı yay çevresine yerden pas olarak göndermesi ofansif bek olarak kalitesini gösteriyor. Rakip sağdan gelecek güce de sahip değildi tek tük pozisyonlarda da geçit vermedi. İyi bir maç çıkarmış oldu.

Yorum

• Daha fazla kenara inmesi gerekiyor. İkinci yarıda Abdulkadir Ömür'e kestiği top ilerisi adına olumlu bir işaret. Ama diğer taraftan kendi bölgesini de çok fazla boşalttığından rakip kolayca arkaya adam kaçırabiliyor...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Daha gelmeden novaktan iyi dedim.
                        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Faydalı olacak inanıyorum.
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Pasları çok yerinde kafasını kaldırıyor ve ceza sahası içi dışı farketmez boşta kim varsa mantıklı bir şekilde yerden ayağına pas veriyor. Olumlu oynadığını düşünüyorum faydalı olur gibi

Yerini boş bırakabiliyor. İyi bir sol stoper alırsak marlon da ondan bir şeyler kapacaktır

Yorum

• Bu şekilde içeri çevirmeye ve orta yapmaya devam ederse çok gol attırır. Hepsi de isabetli oluyor, bugün Baker ve Ömür atamadı mesela ikisi de rahat pozisyonlardı. Şut özelliği olan ayak içiyle topu istediği noktaya sert bir şekilde gönderebilen, nerede duracağını nereye koşacağını bilen bir 10 numara alsak acayip gol atar.

Yorum

• Takım otursun, izlemeden yeni Ibanez diyenleri utandıracak.

https://streamable.com/2m8z5v

Bir tane de Baker'a çıkardı ama dksını hatırlayamadım. Bu iki pozisyon da golle sonuçlanabilirdi. Sol bekten pek görmediğimiz şeyler. Savunmada da gayet yeterli bir performansı vardı.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim