Geldiğinde transfer başlığında Portekiz'de yaşayan eski yurt arkadaşımın yorumunu yazmıştım. O, savunmasının gayet iyi olduğunu söylemişti. İki maçtır onun bahsettiğine paralel bir Marlon seyrediyoruz.
İzlemeden, tanımadan, iki dakika mixtape seyredip "Savunması tırt bunun" demek yanıltıcı.
JP - Edgar - Hugo - Marlon hattını bekliyoruz. İnşallah uyumlu ve sakatlıksız bir sezon olur.
Marlon'u korona olduğu dönemden önce ve sonra olarak iki bölümde değerlendiriyorum. Hastalıktan kötü döndü. Öncesinde taraftarın gömdüğü kadar değildi. Bütün sezonu, hastalık hariç maç kaçırmadan, kanatta tek başına oynadı, canla başla mücadele etti. Hücuma depar attı, boşken, pas alamadı. Bir değil, iki değil...
Emeğine sağlık.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Tanımam etmem sohbetim yok ama efendi birisine benziyor. Sahada sorun çıkardığına şahit olmadım. Ama dediğimiz gibi futbol da duygusallığa yer yok malesef. Bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar.
İyi bir karakterdi ama kesinlikle yetersizdi. Yolu açık olsun, kendisine hiç bir kızgınlığım sinirim de yok. Elinden geleni yaptı. Asıl suçlular bunu beğenip, getirip, bir şey bekleyenlerde. Beni de bugün Trabzonspor çağırsa gider oynarım, sonuçta adamlar çağırmış. Beni oynatan Trabzonspor'da suçu aramak gerekli
çok iyi bir adam çok kötü bir futbolcu. ben bazen üzülüyorum böyle şeylere. keşke daha çok isteyenin daha çok yetenekli olduğu bir düzen olsaydı. Belki o yetenek ile uyuşukluk arasında da bağlantı olabilir bilemiyorum ama sonuç olarak marlon geldi bir şeyler yapmaya çalıştı yapamadı ama benim asıl üzüntüm bu kadar beğenmediğimiz adamın arkasındaki adamlar da onun yerini alabilecek kalitede olmaması. Yolun açık olsun ismi ve karakteri güzel adam bir daha trabzonsporda görüşmemek dileğiyle kendine iyi bak
Yorum