Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Önüne top düşüyor bomboş pozisyonda bile kaleye isabet ettirecek şutu atamıyor.

Vasat bile değil o derece kötü.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Brezilyalı Mustafa Keçeli
      Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
      Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
      Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Gülen adam neden olmuyor

(UEFA)

Yorum

• Suratini görünce bile midem bulanmaya basladi

Yorum

• Gördüğüm en kötü futbolcu.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bonservisi kesinlikle alınmamalı

Yorum

• Brezilya kulübüne oyuncu yetiştiriyoruz. Farukcan i oynatsak en azından ucuz yedek sol bek kazandık ya da kazanamadık yorumları yapardık. Marlon nasılsa gidecek ve yerine neden genç oyuncu denemiyoruz anlamıyorum.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Rakibin karşısına geçip rakibin yapmak istediği hiçbir şeyi engelleyemeyen oyuncu.

Yorum

• Beklerden yana çok sıkıntı yaşadık bu sene.

(UEFA)

Yorum

• Olmayacak,saatli bomba gibi.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Daha oynamadan eleştirdiğim ilk futbolcuydu forumda, benzerleri gelirse yine eleştiririm, eskisi gibi vasat adamlara sinerji oluşturmayacağım hayırsızsa en baştan yazacağım.

Madalyonun diğer tarafına gelirsek kapasitesi doğrultusunda her zaman elinden geleni yaptı, neredeyse maç kaçırmadı, kötü oynadığı maçlarda bile moral bozmadan toparladı devam etti, profesyonelliğiden dolayı teşekkür ederim, başarılı olabileceği bir takıma gitmesini dilerim. Profesyonellik açısından senin gibilere ihtiyacımız var yetenek açısından 3 gömlek üstü diyorum bizim adımıza. Bu başlıktaki son mesajım iki taraf içinde hayırlısı olsun artık.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• yerine futtten ramonu çözsek sözleşmesinde bitiyor
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Uygun şartlarda yedek olarak tutulabilir, yıllık ücreti çok makuldü, eğer kulübü tekrar kiralamak isterse bence düşünülür ama asla ve asla bu takımda 10 maçtan fazla oynatılacak bir yeteneği ve potansiyeli yok.

Maliyeti oranında elinden geleni yaptı, sempatik bir uşak, mücadelesinde azminde de sıkıntı yok ama bu seviyenin oyuncusu değil maalesef.
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Dün iyi gözükmesinin sebebi Inverted Wing Back oynamasıydı. Bu role elimizde daha uygun bir isim(Trondsen) var

Yorum

• Nwakame kurbanı
                                Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim