İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammet Taha Tepe
Daraltma
X
-
Gerçek.. Taha nin kendisi anlattı.. babam kaleci olmamı istemedi dedi..hatta benim yüzümden futbolu bıraktı demişti..İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehahahah gerçek mi bu yaa
Çok güzel hareketler programında anlatmış.. Eser yenenler eEn son nevzat61 tarafından düzenlendi; 05.05.2025, 23:06.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
babasi mi futbolu birakmis kjhjkhİlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçek.. Taha nin kendisi anlattı.. babam kaleci olmamı istemedi dedi..hatta benim yüzümden futbolu bıraktı demişti..
Çok güzel hareketler programında anlatmış.. Eser yenenler e
olaya bak adam dogru demis bundan kaleci falan olmazTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
-
Butun gelen toplari ceza sahasina sektiriyor bunu gs macinda yapsin adamlar bize tarihi fark yapar asla Trabzonspor kalecisi olamaz nasil hala takimda bu anlamıyorumYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben beğendim
Kotu oyunun tahayla ilgisi yok 3 mac ust uste oynasin bakalim
Yorum
-
kaldı ki güzel kurtarışlar da yaptıİlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKotu oyunun tahayla ilgisi yok 3 mac ust uste oynasin bakalim
Yorum
-
Kimse taha yüzünden kötü oynadık demiyor. 3 maç da oynsın 30 maç da ama trabzonsporda değilİlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKotu oyunun tahayla ilgisi yok 3 mac ust uste oynasin bakalim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum