Yıılarca söyledik kaleci falan değil.Çok çok yetersiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammet Taha Tepe
Daraltma
X
-
-
2022 yılında bu başlıkta ben dahil herkes kendisini övmüş. ondan sonra ne olduysa geri gitti. olmuyorsa yollayın ne bekliyosunuz. 24 yaşına gelmiş ne zaman seviye atlayacak 34 yaşına gelince mi. avrupa'da 17 yaşındaki çocuklar şampiyonlar liginde oynuyor. bu kafayla hiç bir cacık olmaz. sefil bir futbol ülkesiyiz. u 19 takımına ondan bel bağlamayın diyorum. eş dost torpili olmadığı sürece hiç biri oynayamaz. 20 senedir hüseyini, serkanı yollayamayan camianın alt yapıdan topçu çıkarmasını beklemek hayal ürünü.
Yorum
-
Baban bile senin kaleci olmanı istememiş.. boşver kaleciligi sen forvet ol demiş adam..
Adam daki ileri görüşlülüğe şapka çıkartılır..
Babanı da bizi de şaşırt bu akşam..En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 05.05.2025, 15:27.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
dostum üzgünüm ama seni hiç gözüm tutmuyor
akşam beni utandır sana özür borcum olsun
başarılar
Yorum
-
katılıyorum bunu kimse kalesine koymaz. 1. lig bile zor. çok garip hareketleri var yan top sıfır. neye çıkıp neye çıkmayacağını bilmiyor. boyu 1,85 miş. 1,70 gibi duruyor . bunu niye tutuyoruz biz yazık değil mi koy yedeğe gençleri gelişsin birazİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiseli Kağan bile ilk maçında böyle acemilikler yapmamıştı. Taha 11.maçına çıktı ve ne yazık ki hiç güven vermedi. Uğurcan’ın yaptıklarını beklemiyoruz elbette ama şu bir gerçek ki sözleşmesi fesh edilirse Süper Lig’de forma şansı bulamaz…
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum