Anca dünya evine girer zaten kaleye girecek bir yeteneği yok hayırlı olsun bol bol çocuk yap kardeşim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammet Taha Tepe
Daraltma
X
-
-
Pek fazla iş düşmedi golde suçlayanlar olsa da öylesine köşeye giden bir topu çıkarmak kolay değildi. Ha dışarıya doğru açılan bir topu çıkıp alabilir miydi henüz o seviyede değil. Ancak gol öncesindeki kornerde Meunier'i uyarması gerekiyordu ki o da bunu söyledi. Onun haricinde ikinci yarı başında Emre'nin net vuruşunu kurtarması önemliydi...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
3-5cm daha uzun bir kaleci (TS seviyesinde olan) o golü yemezdi. Kendisiyle bir derdim yok ama yaradılışı gereği kaleciliğe uygun değil. En üst seviyede bile bu olay böyle. Kepa'nın ayağı çok iyi, sezgileri de iyi (penaltılarda çok iyi) ama yaradılışı gereği köşeye gideni yiyor. Lokalden örnek de Erce mesela. Tabi her kaleci köşeye gideni yiyebilir ama bunlar kesin yiyor. Fıtratları bu.
Anti 1.88 altı kaleciler derneği başkanı olarak kulübün geleceği düşünülerek daha genç ve fiziği kusursuz olan Onuralp'e şans verilmesini talep ediyor ve Taha'ya güreş kariyerinde başarılar diliyorum.
Yorum
-
Ya biz yabancı kaşar kaleciler alıp 2 yıl oynatıp yollamalıyız.
35 yaşlarında iyi kaleciler getirip çekirdek gibi çitleyip atmalıyız. Böyle her an bir bomba yapacak kalecilerle ilerleyemeyiz ki o kurtardığı topta bile gözümü kapattım gol olacağından neredeyse emindim ama olmadı neyse ki.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Fb maçında Allah korusun sahada falan olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum