İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammet Taha Tepe
Daraltma
X
-
Adam bir kez kaleye geçti, 40 metreden golü yedi. Nasıl aynı oluyor? Bu çocukta da boy 1.85. Kaleci dediğin en az 1.90 olmalı. Neyse hayırlı olsun. Umarım uzun yıllar formamızı terletirEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 08.07.2020, 17:15.
-
Bu kaleci scoutunu kovmalilar. Ne Erce ne bu yan top yok. Bacaklari cabuk degil. Dengeli degil. Komedi işler olur bunlar kaleye geçerse. Acisini cekince scoutlara sarariz.İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen berbat transferlere devam ediyorlar. Bari scouta Ugurcani kesfedeni getirsinler. Sacma transfer , sacma ucretler. Yazik. Kalecilikle alakasi yok. yetersize benziyor.
Burda dursun.
Yorum
-
ahah daha dun galatasaryli bir arkadasla konusuyorum, ne iyi kaleci ekibiniz var diyo, trabzonsporun kaleci sorunu oldugunu hatirlamiyorum diyor. Cidden oyle sen ne kafasindasin acabaİlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kaleci scoutunu kovmalilar. Ne Erce ne bu yan top yok. Bacaklari cabuk degil. Dengeli degil. Komedi işler olur bunlar kaleye geçerse. Acisini cekince scoutlara sarariz.
Burda dursun.
Yorum
-
Geçmiş olsun.
Yorum
-
-
Geçmiş olsun güzel kardeşim.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
kiralık gitmiş sanırsamTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum