Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Manuel Marouan 'da Costa' Trindade Senoussi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Butun tandemi gondersinler,sen kal dostum,su takimda topu bilen tecrubeli,tek savunmaci sensin belki de ,en kotu 20 iyi macin var seneye.

Yorum

• 1 sene sözleşmesi var 450 bin alıyor sanırım Hosseini 600 bin Campi 530 bin Türkmen Güncel kurla 260 bin euro alıyor. Fiyat performans olarak mevcut stoperler arasında en iyisi. Gönderilmesi düşünülen son stoper olmalı. 2 Net stoper, Edgar, Costa ve Atakanla bu işi çözeriz gibi geliyor. Türkmende düzenli oynayıp gelişebileceği (meçhul) bir yere kiralanmalı yada direkt satılmalı.
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1 sene sözleşmesi var 450 bin alıyor sanırım Hosseini 600 bin Campi 530 bin Türkmen Güncel kurla 260 bin euro alıyor. Fiyat performans olarak mevcut stoperler arasında en iyisi. Gönderilmesi düşünülen son stoper olmalı. 2 Net stoper, Edgar, Costa ve Atakanla bu işi çözeriz gibi geliyor. Türkmende düzenli oynayıp gelişebileceği (meçhul) bir yere kiralanmalı yada direkt satılmalı.
        Edgar kalacaksa, 2 stopere ihtiyaç olmaz, bence kalmaya niyetliyse bizim işimizi görecek seviyede bir "hızlı" stoper.

Yanına baba bir stoper alarak iyi bir ikili kurulabilir.

Da Costa da bu baba stoperin yedeği olarak kalır. Hüseyin de kiraya verilmez o da takımda Edgar'ın yedeği olarak kalır. Atakan da hem rezerv takımda hem de A takımda yedek olarak devam eder.

Bu nedenle Hosseini ve Campi elden çıkarılıp Edgar, Da Costa, Hüseyin, Atakan dörtlüsüne tartışılmayacak baba bir stoper eklenmeli...
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Edgar kalacaksa, 2 stopere ihtiyaç olmaz, bence kalmaya niyetliyse bizim işimizi görecek seviyede bir "hızlı" stoper.

Yanına baba bir stoper alarak iyi bir ikili kurulabilir.

Da Costa da bu baba stoperin yedeği olarak kalır. Hüseyin de kiraya verilmez o da takımda Edgar'ın yedeği olarak kalır. Atakan da hem rezerv takımda hem de A takımda yedek olarak devam eder.

Bu nedenle Hosseini ve Campi elden çıkarılıp Edgar, Da Costa, Hüseyin, Atakan dörtlüsüne tartışılmayacak baba bir stoper eklenmeli...
          Lig maratonu çok uzun olacak. Edgarın ne yapacağı belirsiz hüseyin ve da costa geçen sene tam istenileni vermedi atakanda daha genç o yüzden uzun lig maratonu için 2 net transferi gerekli görüyorum.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Sözleşmesi feshedildi.

Yorum

• Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Manuel Marouan Da Costa Trindade arasındaki 31.01.2020 başlangıç ve 31.05.2021 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Üzüldüm. Hoseini campi gibi cai bombalar gitmeliydi. Gs maçında kazandıgimiz gayet iyiydi. Da costa tandemini bozduktan sonra puan kayıpları yaşadık.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Harbi bütün kazmalar dururken bunun gitmesi saçma oldu.

Yorum

• Huseyin Turkmen takimda ama seni yolladilar
                    eeey Allahim neydi gunahimiz
                    Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• büyük bir hayal kırıklığıydı. geldiğinde sonunda stoper aldık demiştim, davarın teki çıktı.
                      campi yüzünden de sözleşmesini uzatmak zorunda kaldık. hiçbir kolaylık da sağlamadı. iyi bilmezdim kısaca.

Yorum

• Mevcut stoperler arasında en iyisiydi ancak yaşına ve tecrübesine göre verdiği performans hayal kırıklığı oldu. Tazminat yükü oluşturmadan gitmesinden dolayı maddi bir kayıp oluşturmadı diyebiliriz. İyi bir kamp yedikten sonra nasıl oynardı sorusunu cevapsız bırakarak ayrıldı. Trabzonspor'a sıkıntı çıkarmayan ender oyunculardan biridir. Teşekkürler.

Yorum

• Akılmda hep başakşehir maçında Dembaba topa vurmak için geri açılırken mal gibi seyreden hali kalacak.

Futbolu bitirmiş de gelmişti. Transfer hatası

Yorum

• Sözleşmesi feshedildi. Yolu açık olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim