adam durduğu yerden kalça gücü ile 90'a çaktı topu. yılın golü.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
-
Pas tercihi konusunda kendini acil gelistirmeli.
Onazi ile kanka oldugu belli !
Bazi anlarda öyle sacma pas hatalari yapiyor ki....*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Gol müthiş , oyun vasat.
Kadroya oturdu bu kesin ama daha fazla özellikle topla birlikte içeri girip çaprazdan şutlar çıkarması lazım. Kaleyi tutturursa skor yapma olasılığı yüksek bu özelliğini kullanması fizik gücüyle düşünürsek Abdülkadire nazaran daha kolay.
Ünal hocanın dikkatine.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Adamım benim. Daha da iyi olacak...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
-
Çok ilginç bir topçu, bazen anlamsızca adam geçmeye çabalıyor bazen de öyle çalım atıyor ki ağzın açık kalıyor.
Son maçta golü atmasa kaç kişi olumlu yorum yapacaktı?
Oynadıkça daha iyi olacağını düşünüyorum ancak bugünkü haliyle Trabzonspor ilk 11 inde olmayı hak ettiğini düşünmüyorum.
Her şeye rağmen gücü çok yüksek.Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes agiz birlgi yapmiscasina ayni yorumu yapiyor.
"Ronaldinho nun Chelsea ya attigi gol"
geriye doğru iki küçük adım atıp sonra vuruyor.En son Turgut Altun tarafından düzenlendi; 18.12.2018, 11:34.Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum