3 yıllık sözleşme biraz fazla olmuş. Umarım 2+1 şeklindedir ve uzatmak kulübün inisiyatifinde olur. Yada 3 yıllıksa sözleşmesi azalan eğimli bir sözleşme olmasını dilerim. Yaşı ilerlemiş adamlarla sözleşme bu şekilde yapılmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Wakayemenin aidiyetinden kimse şüphe etmesin o trabzonlu olduğunu her maçta her gol sevincinde gösteriyor. Sevgiyi ancak nankörler ve kadınlar geri çevirir.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Yağız Sabuncuoğlu
@yagosabuncuoglu
ÖZEL | Trabzonspor, Anthony Nwakeme ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Resmi imza önümüzdeki hafta atılacak.
En son Harun-61 tarafından düzenlendi; 18.02.2022, 23:47.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Nwakaeme işte böyle biz senin böyle hep başarılı, mutlu olmanı istiyoruz ve Trabzonspor'umuzun en önemli en karakterli futbolcularındansın Nwakaeme kazanacağın başarılar ve kupalar ile Trabzonspor'un Efsane futbolcularından olacaksın Trabzonspor tarihine adını altın harfler ile yazdıracaksın.Haydi Lig Şampiyonluğuna çok az kaldı hepimizin mücadelesi ile bu büyük başarıyı kazanacağız ve Nwakaeme'nin nasıl güçlü ve nasıl başarılı bir futbolcu olduğunu herkese göstereceksin...
Yorum
-
Mantıki duyumculuğum sağlam gol+asist bonuslu sözleşme yapıldı diyor. Sence?İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü oyunundan sonra sözleşme uzatıldığının açıklanmasına gerek dahi kalmadı, izlettiği şey resmî imzâ yerine geçer
Âh bir de Cornelius onu kaçırmasaydı da 1 de asist yapmış olsaydı...( ゚д゚)
Yorum
-
Hala sözleşme imzalamadılar, en güçlü olduğumuz zamandayiz ama eldeki en iyi oyuncumuzun sözleşmesini uzatıp rahatlayamıyoruz. Yönetim için büyük eksi.
Kurmussun boyle bir takim bozmayacaksin, sağı solu fazla kurcalamayacaksın."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum