İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
-
Adam cok akilli ve mac esnasinda cok belli oluyor. Biliyor takim arkadaslirini ve kapasitelerini. Ömürün ordan sut ile gol atamayacagini cok iyi bildigi icin Bakasetasa birakdi topu.İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolde pas mı attı savunmadan mı sekti tam göremedim.Ama bencilce fazla tuttu ayağında.Ömür ısrarla top bekledi.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Ben de öye düşünüyorum ama Ömür'ün oradan golü vardı bir zamanlar (: Yine de gereksiz uzattı az kalsın kaptırıyordu.İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam cok akilli ve mac esnasinda cok belli oluyor. Biliyor takim arkadaslirini ve kapasitelerini. Ömürün ordan sut ile gol atamayacagini cok iyi bildigi icin Bakasetasa birakdi topu.
Ama Waka olmazsa bilmiyorum düşünmek istemiyorum.Ölüsü iş yapıyor.
Yorum
-
Yeni sözleşme imzalayalim tamam da 35 yaşında kanatlarla oynamanın modern futbolda yeri var mi ? Ne zamana kadar oynatacağiz ? Sonrası için plan nedir ?
Belki hoca bunu fırsat olarak görüp avrupa maçlarına uygun bir oyun için 2 adam getirecek ? Gervinho'nun sözleşmesi de 2 sene.
2 sene içinde değişmesi lazım zaten bu kanatların. Zamanında ayrılmak lazım.
Bu sene şampiyon olalım sonra da önümüze bakalım. Nwakame de başından sonuna iyi hatirlansin.
Sözleşme sorunu performansını etkiler, şampiyonluk yolunda problem olur diye düşünülüyorsa o zaman bugünden imzalansin, konu hiç uzatılmasın.
Hem son noktaya kadar bekleyip takımı yıpratacak konuşmalara izin vermek, hem de yanlış bir sözleşme yapmak en kötüsü.
Yorum
-
Sezon arasında 1 yılı kabul edeceğini düşünmüyorum. En az 2, 3 senelik sözleşme ister. Yoksa sezon sonu teklifleri bekler, ona göre karar verirİlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtiba örneği gibi 1 yıl uzatmalarla devam etmeli
Bu yüzden problem çıkıyor. 1 yıllık sözleşmeyi kabul etse çoktan çözülürdü mesele.
Yorum
-
Adam daha 32 yaşında, elinde böyle bir güç varken bunu bedava elden çıkarmak akıl işi değil.
Devre arası 2+1 yıl sözleşme yap olsun bitsin, işine gelirse 34 yaşında bırakırsın veya 35 yaşında son sezonunu da oynatır yollarsın. Bu işin şu ana kadar çözülmemesi zaten ortada bir sorun olduğunu gösteriyor.
%90 fb'ye gider yıllık 2,5m filan alıp keyfine bakar diye düşünüyorum.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
yönetim ona bir seyler diyor, o da bizi mi kekliyor naapiyor bilmem, sinir ediyor adami... salak yerine koymasinlar bizi... Hasan ondan beter o hepten dalga geçiyor desem yeridirİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLimitler yüzünden transfer görüşmesi yapmıyormuşuz
YES'in yöneticilerle görüşmesinden aktardığı bu. Limitler yüzünden
Çok pampiş bir kulübümüz var arkadaşlar.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Taraftarimizin twitterda baslattigi Tag'lar sadece menajerinin elini güclendiriyor.
Sanki yönetim sözlesme imzalamak istemiyor Nwaka ile...
Yorum
-
Bir debu var.
"Trabzonspor yönetimi Tony Nwakame ile 10 gün önce yeni sözleşme için detaylar dahil anlaşmaya vardı. Durum bu iken, taraftarın kampanya başlatması sadece oyuncunun menajerini şımartır, ki her gün yeni isteklerle geliyormuş.Taraftar duracağı yeri bilmeli, çomak sokmamalı" (SK)"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Senaryo belli Nwakaeme sene sonuna kalmaz gider imzalar, o arada büyük yönetimimiz yayla çocuklarıyla sözleşme uzatır, takım aidiyeti vırt zırt eksiktir Nwakaeme’de, suç yıkılır Nwakaeme’ye son on seneden farklı olmazİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir debu var.
"Trabzonspor yönetimi Tony Nwakame ile 10 gün önce yeni sözleşme için detaylar dahil anlaşmaya vardı. Durum bu iken, taraftarın kampanya başlatması sadece oyuncunun menajerini şımartır, ki her gün yeni isteklerle geliyormuş.Taraftar duracağı yeri bilmeli, çomak sokmamalı" (SK)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum