Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Golde pas mı attı savunmadan mı sekti tam göremedim.Ama bencilce fazla tuttu ayağında.Ömür ısrarla top bekledi.
    atti ama yani zorla. su paslari adam gibi onceden atsa birsuru gol atacaz, oda cok daha fazla asist yapacak.

Yorum

• Devam reis...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Golde pas mı attı savunmadan mı sekti tam göremedim.Ama bencilce fazla tuttu ayağında.Ömür ısrarla top bekledi.
        Adam cok akilli ve mac esnasinda cok belli oluyor. Biliyor takim arkadaslirini ve kapasitelerini. Ömürün ordan sut ile gol atamayacagini cok iyi bildigi icin Bakasetasa birakdi topu.
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adam cok akilli ve mac esnasinda cok belli oluyor. Biliyor takim arkadaslirini ve kapasitelerini. Ömürün ordan sut ile gol atamayacagini cok iyi bildigi icin Bakasetasa birakdi topu.
          Ben de öye düşünüyorum ama Ömür'ün oradan golü vardı bir zamanlar (: Yine de gereksiz uzattı az kalsın kaptırıyordu.
          Ama Waka olmazsa bilmiyorum düşünmek istemiyorum.Ölüsü iş yapıyor.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Limitler yüzünden transfer görüşmesi yapmıyormuşuz YES'in yöneticilerle görüşmesinden aktardığı bu. Limitler yüzünden Çok pampiş bir kulübümüz var arkadaşlar.
            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Yeni sözleşme imzalayalim tamam da 35 yaşında kanatlarla oynamanın modern futbolda yeri var mi ? Ne zamana kadar oynatacağiz ? Sonrası için plan nedir ?

Belki hoca bunu fırsat olarak görüp avrupa maçlarına uygun bir oyun için 2 adam getirecek ? Gervinho'nun sözleşmesi de 2 sene.

2 sene içinde değişmesi lazım zaten bu kanatların. Zamanında ayrılmak lazım.

Bu sene şampiyon olalım sonra da önümüze bakalım. Nwakame de başından sonuna iyi hatirlansin.

Sözleşme sorunu performansını etkiler, şampiyonluk yolunda problem olur diye düşünülüyorsa o zaman bugünden imzalansin, konu hiç uzatılmasın.

Hem son noktaya kadar bekleyip takımı yıpratacak konuşmalara izin vermek, hem de yanlış bir sözleşme yapmak en kötüsü.

Yorum

• Atiba örneği gibi 1 yıl uzatmalarla devam etmeli
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Atiba örneği gibi 1 yıl uzatmalarla devam etmeli
                  Sezon arasında 1 yılı kabul edeceğini düşünmüyorum. En az 2, 3 senelik sözleşme ister. Yoksa sezon sonu teklifleri bekler, ona göre karar verir

Bu yüzden problem çıkıyor. 1 yıllık sözleşmeyi kabul etse çoktan çözülürdü mesele.

Yorum

• Adam daha 32 yaşında, elinde böyle bir güç varken bunu bedava elden çıkarmak akıl işi değil.

Devre arası 2+1 yıl sözleşme yap olsun bitsin, işine gelirse 34 yaşında bırakırsın veya 35 yaşında son sezonunu da oynatır yollarsın. Bu işin şu ana kadar çözülmemesi zaten ortada bir sorun olduğunu gösteriyor.

%90 fb'ye gider yıllık 2,5m filan alıp keyfine bakar diye düşünüyorum.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Devre arası değil, bu işin milli maç arasına kadar bitmesi lazım, yoksa çok geç olur. Verin bir milyon imza parası iş çözülsün. Adam sadece ilk beş haftada o parayı çıkardı zaten.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Limitler yüzünden transfer görüşmesi yapmıyormuşuz YES'in yöneticilerle görüşmesinden aktardığı bu. Limitler yüzünden Çok pampiş bir kulübümüz var arkadaşlar.
                        yönetim ona bir seyler diyor, o da bizi mi kekliyor naapiyor bilmem, sinir ediyor adami... salak yerine koymasinlar bizi... Hasan ondan beter o hepten dalga geçiyor desem yeridir
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Her giden gibi seni de taraftarin onune suclu diye atarlar. Damgalarlar. Seneye seni Fb ya da Gs'de izlemek uzecek.

Yorum

• Taraftarimizin twitterda baslattigi Tag'lar sadece menajerinin elini güclendiriyor.
                            Sanki yönetim sözlesme imzalamak istemiyor Nwaka ile...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Bir debu var.

"Trabzonspor yönetimi Tony Nwakame ile 10 gün önce yeni sözleşme için detaylar dahil anlaşmaya vardı. Durum bu iken, taraftarın kampanya başlatması sadece oyuncunun menajerini şımartır, ki her gün yeni isteklerle geliyormuş.Taraftar duracağı yeri bilmeli, çomak sokmamalı" (SK)
                              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir debu var.

"Trabzonspor yönetimi Tony Nwakame ile 10 gün önce yeni sözleşme için detaylar dahil anlaşmaya vardı. Durum bu iken, taraftarın kampanya başlatması sadece oyuncunun menajerini şımartır, ki her gün yeni isteklerle geliyormuş.Taraftar duracağı yeri bilmeli, çomak sokmamalı" (SK)
                                Senaryo belli Nwakaeme sene sonuna kalmaz gider imzalar, o arada büyük yönetimimiz yayla çocuklarıyla sözleşme uzatır, takım aidiyeti vırt zırt eksiktir Nwakaeme’de, suç yıkılır Nwakaeme’ye son on seneden farklı olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim