Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• antremanlarda vardı. umarım sadece riske edilmemiştir
    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Bu adama umarım doğru teşhis konulmuştur.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Arkadaş, adam idmanlarda vardı, ne oldu da oynayamıyor? Azıcık ağrısı var diye mi çıkardınız kadrodan? Bu maç için risk almayacağız da hangi maç için alacağız? Ne yani, Beşiktaş maçında oynasa ayağı mı kopacaktı? En kötü ne olabilirdi yani? Saçma sapan işler. İhtiyatlılık da bir yere kadar.

Yorum

• Sakat adamın antrenmanda ne işi vardı. Dinlenseydi ya bugüne kadar.

Yorum

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaçırdığı maçlara bak Fenerbahçe, Sivasspor Beşiktaş. Oha.
            İlk 2sini kazandık. 3.yü de kazanırız inşallah.
            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Sen niye sakatlaniyorsun Atiba sakatlansaydi reis Olmadi bu, insallah ciddi bir sakatlik degildir

Yorum

• Kötü oldu ama sonraki süreçte ciddi sakatlık yaşamasındansa bir şekilde Bjk maçını atlatırız diye düşünüyorum.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Tel reis riske edilmemiş bence.

(UEFA)

Yorum

• Olmaması belki daha iyidir. O kanada önlü arkalı savunma yapabilen birinin koyarsan Novak'ın önüne, kanattan yine verim alabiliriz.
                    Zaten sağlam hali de hızlı değil. Sakat haliyle verimli olmazdı. Haftaya oynayacağımız maç da 3 puan. O yüzden sağlam şekilde dönsün futbolu özlesin ki patlama yapsın oynadığı ilk maçta...

Yorum

• Herkesin aksine bu maçta olmamasını avantaj görüyorum , sahada yürüyüp 3-5 dk koşulacak maç değil. Onun Yerine Sturridge yürüsün bu akşam
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Sörloth kadar ön planda gözükmüyor ama bu adam tek başına takım ediyor. Şampiyon olursak senin sayende olacağız.
                        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Sensiz olmuyor, sensiz olmaz.

Sent from my SM-J810F using Tapatalk

Yorum

• İleride top tutma adına özellikle mumla aradık kendisini

Yorum

• İyi dinlen sahne sırası sende
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Artık son düzlüğe girmek üzereyiz, makinaya bağlaman lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim