Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bu kadar ağır olup da bu kadar etkili bir oyuncuyu ilk defa görüyorum. Yürüyen beyin.
    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beni bir sen anladın sen de yanlış anladın basit oynamak deyince benim aklıma olcay geliyor. Yeteneği olan adam zorlar. Oyunu çizecek olan hocadir. Iki maçtır sistemde problem var. Sosa dönünce yine seri pasa döneriz.
      yine tam anlamadim aga, adami övüyor gibisin ama bir yandan da elestiriyor gibisin
      anladiysam eger, dogrusu "bu mu düz topçu" demen Olcay'in zitti yâniii...
      İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben bu kadar ağır olup da bu kadar etkili bir oyuncuyu ilk defa görüyorum. Yürüyen beyin.
      YusufSimsek vardi, epey benziyor tarzlari aslinda
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yine tam anlamadim aga, adami övüyor gibisin ama bir yandan da elestiriyor gibisin
        anladiysam eger, dogrusu "bu mu düz topçu" demen Olcay'in zitti yâniii...

YusufSimsek vardi, epey benziyor tarzlari aslinda
        Aynen ama Yusuf daha yumuşaktı, bu terminatör gibi delip geçiyor resmen. Aşağılamadı sağbek kalmadı. Büyük kulüplerin yerinde olsam şu adamı 25 yaşında keşif edip koşmasını engelleyen kemiği aldırmak olurdu. Sakat gibi koşuyor, ya kemik fazlalığı var yada ...
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen ama Yusuf daha yumuşaktı, bu terminatör gibi delip geçiyor resmen. Aşağılamadı sağbek kalmadı. Büyük kulüplerin yerinde olsam şu adamı 25 yaşında keşif edip koşmasını engelleyen kemiği aldırmak olurdu. Sakat gibi koşuyor, ya kemik fazlalığı var yada ...
          ahahah sakat gibi kosuyor olayini çok duydum yaa, degisk kosuyor dogru ama bunu demek de hiç aklima gelmedi ama dogru yâni, kalça herif yau tam bi kalçaci

ligimizde sol kenar oyunculari siralamasi yapsam, 1. Trezeguet , 2. Nwakaeme

Yorum

• Ey gidi, sana topçu değil diyenler vardı...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Böyle bir oyuncuyu Trabzonspor’da izlediğimi hatırlamıyorum. Güçlü, teknik ve çok akıllı. Castillo gibi sadece hızı olan kanatlardan bin kat daha faydalı.
              8. Kuşatma

Yorum

• Maşallah belden yukarısı beyin adamın izlemesi çok büyük keyif yaşıda daha 29 miss.

Yorum

ahahah sakat gibi kosuyor olayini çok duydum yaa, degisk kosuyor dogru ama bunu demek de hiç aklima gelmedi ama dogru yâni, kalça herif yau tam bi kalçaci

ligimizde sol kenar oyunculari siralamasi yapsam, 1. Trezeguet , 2. Nwakaeme
                  Trezeguet, Visca gibi skorer kanadımız olması lazım. Abdülkadir aşırı zayıf istatiksek katkıda. Şampiyon yapar bu skorer kanatlar.

Yorum

• Bi tane sıkıştırman lazımdı son maçta, waka reis senden çok daha fazlasını bekliyoruz şu eksik takımın gediklerini kapatabilmek için.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Trezeguet, Visca gibi skorer kanadımız olması lazım. Abdülkadir aşırı zayıf istatiksek katkıda. Şampiyon yapar bu skorer kanatlar.
                      paran olacak, basacaksin parayi ve 2'sini alacaksin
                      ortaligi dagitirsin
                      istersen lige çok önem verme avrupa ligine asil, kupa bile alirsin öyle hücum hattiyla (ciddiyim)

Yorum

paran olacak, basacaksin parayi ve 2'sini alacaksin
                        ortaligi dagitirsin
                        istersen lige çok önem verme avrupa ligine asil, kupa bile alirsin öyle hücum hattiyla (ciddiyim)
                        Visca........Tony.......Trezeguet

...............Ekuban

Ligi dağıtır resmen dediğin gibi, arkada gençleri koy koşsun sadece. İleri hat bir 60 gol sallar en az.

Yorum

Visca........Tony.......Trezeguet

...............Ekuban

Ligi dağıtır resmen dediğin gibi, arkada gençleri koy koşsun sadece. İleri hat bir 60 gol sallar en az.
                          Tony orda olur mu, denemek bakmak gerek
                          Yusuf olsun orda, arkada da Sosa ve Onazi meselâ
                          ya da Tony orda olsun tamam, arkadas Yusuf ve Sosa
                          hayaller hayaller hey gidi hey

Yorum

Tony orda olur mu, denemek bakmak gerek
                            Yusuf olsun orda, arkada da Sosa ve Onazi meselâ
                            ya da Tony orda olsun tamam, arkadas Yusuf ve Sosa
                            hayaller hayaller hey gidi hey
                            Bu dörtlü sürekli mevki değiştirebilir. O yüzden bence oynarlar. Tony çılgın top dağıtır bence orada, baktı olmuyor geçer sola

Yorum

Bu dörtlü sürekli mevki değiştirebilir. O yüzden bence oynarlar. Tony çılgın top dağıtır bence orada, baktı olmuyor geçer sola
                              sampiyonlar ligine gitsek belki yapilirdi bu transferler, o da yine birkaç oyuncunun satisiyla...
                              bi de bu takimlar epey uyguna aldi bu isimleri... ah be ah

Yorum

sampiyonlar ligine gitsek belki yapilirdi bu transferler, o da yine birkaç oyuncunun satisiyla...
                                bi de bu takimlar epey uyguna aldi bu isimleri... ah be ah
                                Yani mesela Abülkadir'i satsak 15 e bu ikisine verilir o paralar ki değerde yani.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim