Ben bu kadar ağır olup da bu kadar etkili bir oyuncuyu ilk defa görüyorum. Yürüyen beyin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
yine tam anlamadim aga, adami övüyor gibisin ama bir yandan da elestiriyor gibisinİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni bir sen anladın sen de yanlış anladın
basit oynamak deyince benim aklıma olcay geliyor. Yeteneği olan adam zorlar. Oyunu çizecek olan hocadir. Iki maçtır sistemde problem var. Sosa dönünce yine seri pasa döneriz.
anladiysam eger, dogrusu "bu mu düz topçu" demen
Olcay'in zitti yâniii...
YusufSimsek vardi, epey benziyor tarzlari aslindaİlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu kadar ağır olup da bu kadar etkili bir oyuncuyu ilk defa görüyorum. Yürüyen beyin.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Aynen ama Yusuf daha yumuşaktı, bu terminatör gibi delip geçiyor resmen. Aşağılamadı sağbek kalmadı. Büyük kulüplerin yerinde olsam şu adamı 25 yaşında keşif edip koşmasını engelleyen kemiği aldırmak olurdu. Sakat gibi koşuyor, ya kemik fazlalığı var yada ...İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine tam anlamadim aga, adami övüyor gibisin ama bir yandan da elestiriyor gibisin
anladiysam eger, dogrusu "bu mu düz topçu" demen
Olcay'in zitti yâniii...
YusufSimsek vardi, epey benziyor tarzlari aslindaElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
ahahah sakat gibi kosuyor olayini çok duydum yaa, degisk kosuyor dogru ama bunu demek de hiç aklima gelmediİlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen ama Yusuf daha yumuşaktı, bu terminatör gibi delip geçiyor resmen. Aşağılamadı sağbek kalmadı. Büyük kulüplerin yerinde olsam şu adamı 25 yaşında keşif edip koşmasını engelleyen kemiği aldırmak olurdu. Sakat gibi koşuyor, ya kemik fazlalığı var yada ...
ama dogru yâni, kalça herif yau tam bi kalçaci
ligimizde sol kenar oyunculari siralamasi yapsam, 1. Trezeguet , 2. NwakaemeTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Ey gidi, sana topçu değil diyenler vardı...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Trezeguet, Visca gibi skorer kanadımız olması lazım. Abdülkadir aşırı zayıf istatiksek katkıda. Şampiyon yapar bu skorer kanatlar.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahahah sakat gibi kosuyor olayini çok duydum yaa, degisk kosuyor dogru ama bunu demek de hiç aklima gelmedi
ama dogru yâni, kalça herif yau tam bi kalçaci
ligimizde sol kenar oyunculari siralamasi yapsam, 1. Trezeguet , 2. NwakaemeElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
paran olacak, basacaksin parayi ve 2'sini alacaksinİlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrezeguet, Visca gibi skorer kanadımız olması lazım. Abdülkadir aşırı zayıf istatiksek katkıda. Şampiyon yapar bu skorer kanatlar.
ortaligi dagitirsin
istersen lige çok önem verme avrupa ligine asil, kupa bile alirsin öyle hücum hattiyla (ciddiyim)Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Visca........Tony.......Trezeguetİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleparan olacak, basacaksin parayi ve 2'sini alacaksin
ortaligi dagitirsin
istersen lige çok önem verme avrupa ligine asil, kupa bile alirsin öyle hücum hattiyla (ciddiyim)
...............Ekuban
Ligi dağıtır resmen dediğin gibi, arkada gençleri koy koşsun sadece. İleri hat bir 60 gol sallar en az.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Tony orda olur mu, denemek bakmak gerekİlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisca........Tony.......Trezeguet
...............Ekuban
Ligi dağıtır resmen dediğin gibi, arkada gençleri koy koşsun sadece. İleri hat bir 60 gol sallar en az.
Yusuf olsun orda, arkada da Sosa ve Onazi meselâ
ya da Tony orda olsun tamam, arkadas Yusuf ve Sosa
hayaller hayaller hey gidi heyTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Bu dörtlü sürekli mevki değiştirebilir. O yüzden bence oynarlar. Tony çılgın top dağıtır bence orada, baktı olmuyor geçer solaİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTony orda olur mu, denemek bakmak gerek
Yusuf olsun orda, arkada da Sosa ve Onazi meselâ
ya da Tony orda olsun tamam, arkadas Yusuf ve Sosa
hayaller hayaller hey gidi hey
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
sampiyonlar ligine gitsek belki yapilirdi bu transferler, o da yine birkaç oyuncunun satisiyla...İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dörtlü sürekli mevki değiştirebilir. O yüzden bence oynarlar. Tony çılgın top dağıtır bence orada, baktı olmuyor geçer sola
bi de bu takimlar epey uyguna aldi bu isimleri... ah be ahTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Yani mesela Abülkadir'i satsak 15 e bu ikisine verilir o paralar ki değerde yani.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesampiyonlar ligine gitsek belki yapilirdi bu transferler, o da yine birkaç oyuncunun satisiyla...
bi de bu takimlar epey uyguna aldi bu isimleri... ah be ahElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum