Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dedem kupa finalinde ayağına bakıyoruz son bir şarkı

(UEFA)

Yorum

• Son bir kupa

Yorum

• Gurban olduğum bak o kadar yol gelip gırtlak patlatacaz, hadi sen de yap gerekeni de boş dönmeyelim.
        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gurban olduğum bak o kadar yol gelip gırtlak patlatacaz, hadi sen de yap gerekeni de boş dönmeyelim.
          yolunuz açık olsun şanlıurfa benzeri bir netice olur inşallah

(UEFA)

Yorum

• Sözleşmeni fesih et git, o zaman asıl efsane olursun

Yorum

• Hadi bunun pili bitmiş de, Suudî Arabistan'da bile "kral" olamayan adama göz göre göre milyon euro'lar harcayıp üstüne 95 dakika sahada tutan zihniyete ne demeli.

İğrendim bu sezondan.

Yorum

• Trabzon şehrine adım attığından beri en rezil maçıydı. Bir tek doğru pas atmadı. Hala nefes alıyorum demeye çalıştı galiba. Karar mekanizmasını Trabzon'da unutmuş, bu kafayla bize faydalı olmaz. Arap enayisi varsa geri dönsün.
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzon şehrine adım attığından beri en rezil maçıydı. Bir tek doğru pas atmadı. Hala nefes alıyorum demeye çalıştı galiba. Karar mekanizmasını Trabzon'da unutmuş, bu kafayla bize faydalı olmaz. Arap enayisi varsa geri dönsün.
                  Etrâfındaki salaklarla da işi zor... şu maçta Onuachu olsaydı en fazla geçen seneki gibi son dk zorla yenilirdik
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Etrâfındaki salaklarla da işi zor... şu maçta Onuachu olsaydı en fazla geçen seneki gibi son dk zorla yenilirdik
                    Etrafındakiler kötü de Arif-Mustafa kanadı bile daha iyiydi. Yakışmadı dedeye.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzon şehrine adım attığından beri en rezil maçıydı. Bir tek doğru pas atmadı. Hala nefes alıyorum demeye çalıştı galiba. Karar mekanizmasını Trabzon'da unutmuş, bu kafayla bize faydalı olmaz. Arap enayisi varsa geri dönsün.
                      Keşke tek derdimiz wakayemenin performansı olsa

Yorum

• Teşekkür edip sezon sonu ayrılalım , hizmet edecekse Teknik ekibe dahil olabilir.
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• yıllar önce yetersiz görüp devam etmediğimiz 50 yaşındaki adamı kurtarıcı olarak geri getirdik emekliler liginde oynatırsınız artık
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Teşekkür edip sezon sonu ayrılalım , hizmet edecekse Teknik ekibe dahil olabilir.
                            1 yıl daha sözleşmesi var, o parayı bırakmazz

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Keşke tek derdimiz wakayemenin performansı olsa
                              Tek dert değil, dertlerden biri. Seneye yabancı sayısı azalıyor iki tane ihtiyar kanatla tavus kuşu gibi umarız artık.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• ah dedem vah dedem

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X