dedem kupa finalinde ayağına bakıyoruz son bir şarkı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGurban olduğum bak o kadar yol gelip gırtlak patlatacaz, hadi sen de yap gerekeni de boş dönmeyelim.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon şehrine adım attığından beri en rezil maçıydı. Bir tek doğru pas atmadı. Hala nefes alıyorum demeye çalıştı galiba. Karar mekanizmasını Trabzon'da unutmuş, bu kafayla bize faydalı olmaz. Arap enayisi varsa geri dönsün.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEtrâfındaki salaklarla da işi zor... şu maçta Onuachu olsaydı en fazla geçen seneki gibi son dk zorla yenilirdik( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon şehrine adım attığından beri en rezil maçıydı. Bir tek doğru pas atmadı. Hala nefes alıyorum demeye çalıştı galiba. Karar mekanizmasını Trabzon'da unutmuş, bu kafayla bize faydalı olmaz. Arap enayisi varsa geri dönsün.
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkür edip sezon sonu ayrılalım , hizmet edecekse Teknik ekibe dahil olabilir.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke tek derdimiz wakayemenin performansı olsa( ゚д゚)
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum