Yattara Trabzonspora 2003'te gelmiş 2011 yılında ayrılmış
2016'da Muharrem Ustanın Yattara gibi heyecan getirecek bir topçu bulmalıyız deyip Castilloyu getirmesine kadar tek bir girişim yok
(Castillo ne çok kötü ne çok iyi ama kesinlikle zarar yazmaz)
2018de wakayı bulup getirmişiz
2022'de gitmiş
şu iki adam taraftarı kendine hayran bırakmış, rezil bir medya ve algı olan ülkede rakiplerin bile ağzı açık bırakmış
Castillo dışında, ne bu iki adam takımdayken ne de gittikten sonra yerlerine yenisini deneme, bulup getirme, muadiliyle boşluklarını doldurma düşüncesi hayata geçirilmemiş.
evet koca camia şu iki futbolcunun arkasından "aah ne topçulardı be" demekle yılları geçirmiş
akıl alır gibi değil
bu nasıl bir tutulmadır ya
hele wakanın dönüşü orsic trzeget felan iyice mallık
bu takım her sene iki tane siyahi kanat çekmeli ya.
şunun sadece tribüne yansıması, taraftardaki beklentisi bile farklı olur.
tutar tutmaz devam eder gidersin
aynı şey visca için de geçerli
avcı ben getirdim ben getirdim diye konuşuyor, ulan adam 35 oldu yenisini bulsana denesene bir tane daha yok kitlendi
kulübün çok acil bilbao gibi transfer kanunnamaesi mi tüzüğü mü neyse hazırlaması uymayanı sallandırması gerekiyor
2016'da Muharrem Ustanın Yattara gibi heyecan getirecek bir topçu bulmalıyız deyip Castilloyu getirmesine kadar tek bir girişim yok
(Castillo ne çok kötü ne çok iyi ama kesinlikle zarar yazmaz)
2018de wakayı bulup getirmişiz
2022'de gitmiş
şu iki adam taraftarı kendine hayran bırakmış, rezil bir medya ve algı olan ülkede rakiplerin bile ağzı açık bırakmış
Castillo dışında, ne bu iki adam takımdayken ne de gittikten sonra yerlerine yenisini deneme, bulup getirme, muadiliyle boşluklarını doldurma düşüncesi hayata geçirilmemiş.
evet koca camia şu iki futbolcunun arkasından "aah ne topçulardı be" demekle yılları geçirmiş
akıl alır gibi değil
bu nasıl bir tutulmadır ya
hele wakanın dönüşü orsic trzeget felan iyice mallık
bu takım her sene iki tane siyahi kanat çekmeli ya.
şunun sadece tribüne yansıması, taraftardaki beklentisi bile farklı olur.
tutar tutmaz devam eder gidersin
aynı şey visca için de geçerli
avcı ben getirdim ben getirdim diye konuşuyor, ulan adam 35 oldu yenisini bulsana denesene bir tane daha yok kitlendi
kulübün çok acil bilbao gibi transfer kanunnamaesi mi tüzüğü mü neyse hazırlaması uymayanı sallandırması gerekiyor
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum