Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamın günahı yok,zaten iri adam ekstradan hocanın sisteminde oraya buraya deli dana gibi koşup duruyor şut atmaya dermanı kalmıyor adamın. Nwakaeme gibi özel bir oyuncuya bu kadar defansa gel denmez.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      En lazim zamanlarda olmayan, olsa da sivayan, bu sezon ise bayrak diken tel reis. Senin Trabzonsporda miadin coktan dolmus.
      Waka’ya gelene kadar be eksikler var. Önce sahaya adam gibi iki bek, sağ açık ve forvet sürelim. Waka’yı ondan sonra tartışırız

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adamın günahı yok,zaten iri adam ekstradan hocanın sisteminde oraya buraya deli dana gibi koşup duruyor şut atmaya dermanı kalmıyor adamın. Nwakaeme gibi özel bir oyuncuya bu kadar defansa gel denmez.
        koşmayacaksa memur falan olsun, neden sporcu oluyor?

Yorum

• wakayeme yıldızsa raşid gezzal ın futbolda şuanki yaptığı takıma katkısının karşılığı futbol dilin de yok.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            wakayeme yıldızsa raşid gezzal ın futbolda şuanki yaptığı takıma katkısının karşılığı futbol dilin de yok.
            Gezzal oldukca iyi oyuncu. Misal bakesetasin cok uzerinde bir oyuncu. Bize de bu tarz bir adam lazim aslinda. Ancak nwakame bu sene pek iyi degil ancak onceki 2 sene yaptiklari da ortada. Hemen bir oyuncuyu gommeye bayiliyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gezzal oldukca iyi oyuncu. Misal bakesetasin cok uzerinde bir oyuncu. Bize de bu tarz bir adam lazim aslinda. Ancak nwakame bu sene pek iyi degil ancak onceki 2 sene yaptiklari da ortada. Hemen bir oyuncuyu gommeye bayiliyorsunuz.
              vefa duygun çok kuvvetli, güzel bir şey

ama futbolda dün yok bugun var

ve bu adam bugun sıfır bile değil zarar veriyor

bırakın bakalım 3 veren çıkar mı dingil Ortadoğu takımları haricinde

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                vefa duygun çok kuvvetli, güzel bir şey

ama futbolda dün yok bugun var

ve bu adam bugun sıfır bile değil zarar veriyor

bırakın bakalım 3 veren çıkar mı dingil Ortadoğu takımları haricinde
                Nwakemeyi satalim satmasina da, trabzonspor tarihinin gordugu yattara ile beraber en iyi kanat oyuncusu bu kadar kolay harcanmamali. Daha iyisini alabilseksek hemen satalim. Ama olmuyor.genelde gelen gideni aratiyor. Istikrar denilen olay da cok onemli. Nwakameye gelene kadar once diger bosluklari dolduralim. Misal marlon ve serkan ne calim atabiliyor,ne orta,ne sut cekebiliyor, savunmalari da pek iyi degil. Once eksik mevkileri halledelim.

Yorum

• Bazi arkadaslar futbolcu konusunda fazla tutucu oluyor. Eyvallah Nwakaeme bu takim icin son 3 yilda muazzam isler yapti ama performansinda ciddi bir düsüklük var. Hic uzatmadan kendisine tesekkür edip satacaksin, yani gecmiste iyi oynadi diye bir futbolcuyu kadroda tutmanin hicbir anlami yok. 6 milyon euro iyi para
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

Nwakemeyi satalim satmasina da, trabzonspor tarihinin gordugu yattara ile beraber en iyi kanat oyuncusu bu kadar kolay harcanmamali. Daha iyisini alabilseksek hemen satalim. Ama olmuyor.genelde gelen gideni aratiyor. Istikrar denilen olay da cok onemli. Nwakameye gelene kadar once diger bosluklari dolduralim. Misal marlon ve serkan ne calim atabiliyor,ne orta,ne sut cekebiliyor, savunmalari da pek iyi degil. Once eksik mevkileri halledelim.
                    Bongonda bunun kadar oynardı şans verilseydi, ama şanssızdı

bu adam 3 senedir 4-0 lık gs maçı ve Prag maçında taç kenarında tuttuğu topların ekmeğini yiyor

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bazi arkadaslar futbolcu konusunda fazla tutucu oluyor. Eyvallah Nwakaeme bu takim icin son 3 yilda muazzam isler yapti ama performansinda ciddi bir düsüklük var. Hic uzatmadan kendisine tesekkür edip satacaksin, yani gecmiste iyi oynadi diye bir futbolcuyu kadroda tutmanin hicbir anlami yok. 6 milyon euro iyi para
                      6yi veren var mi ki satiyoruz hemen. Teklif var mi yada nwakameye.
                      Nwakame bu sene kotu, ancak takim olarak kotuyuz. En iyi kararri a.avci verecektir nwakame ile ilgili.

Yorum

güzel kardeşim wakayeme stilideki adamalrın artık devri bitti adam bildiğin el freni maç başına kaptırdığı topların sayısını tutsan aklına gelmeyecek sayılar ortaya çıkar önde olduğun maçlarda wakayeme ile kontra atağa çıkamassın ayrıca ben burda çok defa yazdım wakayeme nin yaşı 32 görünüyor ama bence bu yanlış wakayeme en az 35-36 yaşında yani artık beyni ayaklarına hükmedemiyor.

Yorum

haklsısın kardeşim ünal abin geri gelsin biraz daha izleyelim öne geçtiğin maçlar nasıl rakibe geri verilir diye hemde kağıt üzerinde şimdiki kadroya 5 basacak kadro ile size o müstehak.
                          beş basacak kadro mu ?? sen nasıl bir hayal aleminden yaşıyorsun yahu 2. lig topçusundan ilk 11 oyuncusu yaptı herif. stoperde iki tane genç adamla oynayıp yine o yvşak hakemlerle engellendi şampiyonluğu ne anlatıyorsun sen ya. sonra ki sezon ahmat canbaz,kamil,safa 11'leri ile çıktı maçlara...

savunacak hiç bir halt bulamıyorsun avcı için o yüzden başka yerlere çekiyorsun olayı bu kadar boş işlerle geçiniyorsun işte.

bana avcı'dan bahset.

ama sen böylesin işte.

İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          10 numara pozisyonu için en uygun isimlerden birini aldık Allah utandırmasın.
                          adam attığı gollerle parasını çıkardı ahmet ağaoğlu yakında bunla alakalı övünmeye başlar.
                          10 numaran oyuna ağırlığını koyacak 90 dakikada 1-2 şut çekmekle malesef 10 numara olunmuyor.

şimdi bakasetas'ıda topçudan saymıyorsun, nwakaeme çöp, ekuban futbolu bilmiyor... v.s v.s boş işlerle yorma beni kardeşim hadii
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            beş basacak kadro mu ?? sen nasıl bir hayal aleminden yaşıyorsun yahu 2. lig topçusundan ilk 11 oyuncusu yaptı herif. stoperde iki tane genç adamla oynayıp yine o yvşak hakemlerle engellendi şampiyonluğu ne anlatıyorsun sen ya. sonra ki sezon ahmat canbaz,kamil,safa 11'leri ile çıktı maçlara...

savunacak hiç bir halt bulamıyorsun avcı için o yüzden başka yerlere çekiyorsun olayı bu kadar boş işlerle geçiniyorsun işte.

bana avcı'dan bahset.

ama sen böylesin işte.

şimdi bakasetas'ıda topçudan saymıyorsun, nwakaeme çöp, ekuban futbolu bilmiyor... v.s v.s boş işlerle yorma beni kardeşim hadii
                            ya senin nasıl bir kafa yapın var benim yazımda bakasetasın B harfi geçmiyor nerden uydurdun nereden çıkardın nasıl bir kafa yapın var çok enteresan doğrusu.

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bana avcı'dan bahset.

ama sen böylesin işte.

ünal abin şampiyonluğu kaçırmadı takım 4. oldu ayrıca elinde sosa- novak- stururgie-shorlot -obi mikel gibi yıldızlar vardı ayrıca senin yıldız gördüğün ekuban ve wakayemede dahil bana şimdi kimi sayacaksın ki o kadrodan daha iyi olsun bak gene söylüyorum sen golf felan izle futbol senin harcın değil.

Yorum

ya senin nasıl bir kafa yapın var benim yazımda bakasetasın B harfi geçmiyor nerden uydurdun nereden çıkardın nasıl bir kafa yapın var çok enteresan doğrusu.
                                ben ünal dememişken sen nasıl ünal hocayı ortaya attın o zaman? senin dünyanı gösterdim sana işte.

ünal hoca şampiyonluğu kaçırdı takım 4. olmadı, Trabzonspor şampiyon yapılmadı tff ile. ama sen unutmuşsundur direk dönen topları ve hakemlerin nasıl katlettiğini takımı.

novak mı yıldız sturridge geldi gitti sorunlu adam, obi mikel zaten kaçtı gitti, sörloth geldiğinde yıldız değildi mesela sen adım gibi eminim bu transfere sallamışsındır yine.
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X