bence iyi niyetle oynuyor ama fzik olarak ağır pozisyon sezgisi zayıf ve çok adam kaçırıyor bugünde bir kaç defa hata yaptı ama başımıza iş açmadı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zargo Touré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İleri yerleşen takım kaybettiği toplarda tehlike yaşayabilir.
Toure'nin buna imkan vermemesi için ribauntları alması, atakları tazelemesi lazım.
Gelgelelim hamleyi önde yapmadığından rakibin topla hareket etmesine izin veriyor, gücümüzü boşa harcıyoruz.
Dahası rakibi ofsayta düşürecek planlama, zamanlama olmalı.
Zargo düşük oyun zekası, pozisyon bilgisine rağmen vasat veya üstüne çıkan bir oyuncu ama yeterli değil.
İlk 11'de Hosseini olmalı
Yorum
-
Tekniği çok iyi, Ünal Hoca'nın taktiğine de çok iyi uyuyor. Şuan sistem işliyorsa en önemli dişlilerden biri bence. Devam etmeli oynamaya. Zaman zaman konsantrasyon kaybı yaşıyor ama olur o kadar, bu oyun profiline sahip oyuncular direk 1. sınıf takımlarda forma giyiyor. Tabii sadece stil olarak söylüyorum, modern bir stoper tarzına sahip.
Yorum
-
Transfer edilen oyuncularin ortak ozellikleri, odun ayak olmamalari. Hemen hemen hepsi sogukkanli, iyi paslaşan, oyun zekasi yuksek oyuncular. Toure nin mac icinde hatalari oluyor dün de arkaya adam kacirdi ama sadece dan dun oynamayip paslasmasi bile takim icin cok faydali oluyor. Top ayaklarina gelince korkmuyorum."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Demirok Ugur gibi diyorsunİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer edilen oyuncularin ortak ozellikleri, odun ayak olmamalari. Hemen hemen hepsi sogukkanli, iyi paslaşan, oyun zekasi yuksek oyuncular. Toure nin mac icinde hatalari oluyor dün de arkaya adam kacirdi ama sadece dan dun oynamayip paslasmasi bile takim icin cok faydali oluyor. Top ayaklarina gelince korkmuyorum.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Mesela yabanci olarak Douglas faciasi yasadik, ayaklarini gectim kendisi de odundu. Simdi bu oyuncular gozume yildiz oyuncu gibi geliyor.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemirok Ugur gibi diyorsun
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Stoperlerimizin biraz boylari kisa ama Allahdan ikisininde ayaklari iyi ve atletikler, Zargo nun bir macta bir pozisyonu vardi o hareketi bizim Akbas, Yumlu, 5 Demirok tayfasindan biri yapsa kesin felc olmustu, defans hattinda atletizm cok önemli.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela yabanci olarak Douglas faciasi yasadik, ayaklarini gectim kendisi de odundu. Simdi bu oyuncular gozume yildiz oyuncu gibi geliyor.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum