Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zargo Touré

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Maç özelinde çok iyiydi 2.yarı teknik heyetin talimatı mı yoksa geriye çekilmemizden mi bilemiyorum ama biraz bam güm oynadı ama totalde geçer not aldı benden.

Yanındaki adamın kalitesi oyun seviyesini etkiler, net.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

2. yarı iyi müdahaleler yaptı ama genel olarak savunma ikilisini beğenmedim, güven vermiyor. Zamanla oturmasını bekleyeceğiz artık en azından belli bir seviyeye kadar gelirler.

Yorum

Uçana kaçana vuran tipte stoperler sevilir. Lâkin Toure'nin açıklarını kapatacak hava toplarında etkili ve geriden oyun kurabilen tecrübeli bir stoper ihtiyacı çok net belli oluyor...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

Sağlam adam, beğendim. Hem seri, kuvvetli hem de gözünü daldan budaktan sakınmıyor. Yanına uzun adam şart.
          *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

Uygun oyuncuyu bulmak, boş alan yaratmak için topa daha fazla hakim olmalı, topla öne daha çok çıkmalı.

Hava toplarında da zamanlamayı daha iyi yapmalı.

İlk dakikalarda verdiğimiz pozisyonda büyük kabahati var.

Yorum

Maçın başındaki kritik hatalı pası 1.0 geride başlamamıza sebep olacaktı neyse ki kaçırdı rakip
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Hava topları çok zayıf ve topsuz oyunda kötü onun dışında özellikleri iyi , yanına direkt hava toplarına hakim ve lider özellikli bir stoper şart
                #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

İlk dakika yaptığı pas hatasinda topu sol tarafa kesmek istiyor. Daha önceki maçlarda ters kanada güzel net paslar atmişti bu sefer hata oldu.

Başakşehir maçında %97 pas isabetiyle oynamış. Ben Trabzon'da böyle pas istatistiģi görmedim. Başakşehir gibi önde baskı yapan rakibe karşı kayda değer bir durum. Öyle sürekli hata yapacak adam değil. Alanya maçı yüzünden takım gergindi. Onu atlattiktan sonra güven verdi diyebiliriz.

Bu paraya net iyi oyuncu. Gerçi bir süre sonra bozuyor yabancı oyuncular . Kone geçen sene neydi bu sene ne olmuş. Hazırlık kamplarini burada geçiren oyuncu baya düşüyor.

Yorum

Sevdiğim stoper tarzı. Sakin ve teknik.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Fiziksel gücü iyi pas yapabilen soğukkanlı tipik stoper özelliklerini yansıtıyor!Başakşehir maçında da ben çok kötü olduğunu düşünmüyorm ilk maçına göre ama sivas maçında hosseini ile daha uyumlu gibiydi gerçi sivas ,başakşehirin akın akın geldiği o kötü Trabzonspor u da bulmadı karşısında!
                      ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

Maşallah diyeyim, ben çok beğendim.
                        TRABZON SPOR

Yorum

Yıllar sonra hızlı bir stopere kavuşmamız önemli ama tek başına bir yere kadar mücadele edebilir. Özellikle duran toplara çare bulamazsak daha çok gol yemeye devam ederiz...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

Takımın Sosa ile birlikte en iyisiydi.

Yorum

Gayet iyiydi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Zargooo

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim