Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zargo Touré

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

iki tane hava topunu kaçırdı onun dışında fena değil gibi

Yorum

Herkesin dikkatini benzer şeyler çekmiş. Evet iki tane hava topunu sektirdi-ıskaladı. Bunun haricinde kademede iyi göründü ama birebirde hiç göremedik neredeyse.

Yalnız iki üç tane direk atak başlatan pası vardı ki muazzam! Aklımda yanlış kalmadıysa eğer penaltı pozisyonunda da uzun topu atan Toure'ydi. Ayakları temiz gibi duruyor.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herkesin dikkatini benzer şeyler çekmiş. Evet iki tane hava topunu sektirdi-ıskaladı. Bunun haricinde kademede iyi göründü ama birebirde hiç göremedik neredeyse.

Yalnız iki üç tane direk atak başlatan pası vardı ki muazzam! Aklımda yanlış kalmadıysa eğer penaltı pozisyonunda da uzun topu atan Toure'ydi. Ayakları temiz gibi duruyor.
        Pası atan Onazi'ydi diye hatırlıyorum ama Zargo'nun ayakları fena değil gibi geldi, baskı altında biraz panik yaptı ama normaldir kimseyi tanımıyor.
        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
        (Dozer) Cemil Usta
        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pası atan Onazi'ydi diye hatırlıyorum ama Zargo'nun ayakları fena değil gibi geldi, baskı altında biraz panik yaptı ama normaldir kimseyi tanımıyor.
          Valla o sıra sahaya bakmıyordum. Kafamı çevirdim, topu havada gördüm. Zargo şişirdi diye de tahminde bulundum demek
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet Onazi idi. Zargo 3-4 kere yerden uzun pas denedi. Top boşta kaldığı zaman Akbaş gibi Ya Allah diyerek topa abanmıyor, yakındaki adama ulaştırmaya çalışıyor.

İlk maçlar hatta dört-beş maç yeni transfer için yanıltıcı olabiliyor. Durica etkisi yaratsa bence kafi.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Şu son golde ağzını açıp topa bakacağına baksana Adabeyor nerde. Bomboş antrenman golü attırdı
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Son dakikaya kadar iyiydin de sonda bomba gibi patladın topa değil adamına bakman gerekiyor. Onazi ve mevkisinde bile olmayıp orta yaptıran ibanez kadar hatalısın.

Yorum

Kolay kolay yanılmam, bu adamın ciddi beyin eksikliği var. Umarım böyle devam etmez, şimdiden sinyal veriyor.

Yorum

Top ayağındayken bir nebze de onun dışında bana güven vermedi.. İnşallah yanılırım yoksa çok büyük sıkıntılar yaşarız.

Yorum

tek başına savunmayı kotaracak bir adam değil. yanına mutlaka lider bir stoper alınmalı.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

Biraz riskli bir oyun yapısı var ama topu düzgün kullanması ve ağır olmaması gibi avantajları da bulunuyor. Hava toplarında ise nispeten zayıf kalıyor gibi. Doğrusu Akbaş ve Toure ikilisinin güven verdiğini söylemek çok zor...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

Ayakla yaptığı bir müdahale var, Türk oyuncu yapsa adele atardi, baya kaldırdı bacağını.

Yorum

Orta sahada top karşılayamadık, sürekli atak yedik. Buna rağmen pozisyonların çoğunda doğru işler yaptı. Bir iki basit hatası zamanla düzelecek şeyler bence. Konsantrasyonunu, topla çıkışını ve pas oyununa katkısını beğendim.

Yorum

Adebayor'un golünde felaketti. Hava zaafiyetimiz açık Novak ve Hosseini kadroya girmeli. Ayaklarını beğeniyorum ama biraz da yer kaybetme sorunu gördüm kendisinde
                              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 17.08.2018, 11:33.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Oyun zekasını, ayağını ve sakinliğini çok beğendim fakat aynı şeyi kafa topları için söyleyemeyeceğim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim