İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Berkay Sefa Kara
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Erdal Hoş, programında 1461'e geri gönderilenlerin paf maçına çıkmak istememelerinden kaynaklandığını söylemesi.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaynak?
Yorum
-
Erdal Hoş güvenilir bir kaynak, şu genç topçuları sabırsızlığını anlamıyorum. Bu ligde parlayabilecekleri tek kulüp burası neden denilen şeyleri yapmazlar ki.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Trip yapacağına kaynağını belirterek niye meramını anlatmıyorsunİlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtist artist konuşmayın. Erdal Hoş'un programında duydum 2 gün işim vardı foruma giremedim argümanı tartışmak yerine işkembeden sallamayın gibi laflar edemezsin.
Hem Erdal Hoş'un dediği kanun mudur inanalım ?
Kaldı ki söylentinin asılsız olduğu ortaya çıktı.
Berkay Sefa ayağının tozu ile U21 maçında oynamış
Yorum
-
Akhisar ile oynadıkları U21 maçında yine döktürmüş.
Takım kalitesi düşük olduğundan kombine, ekstra pas yapacak ortam bulamamış.
Buna rağmen oyun zekası, teknik becerisi ile anlık olarak kendisini göstermiş.
Oyunun yönünü değiştiren diagonel paslar, topla katederek adam eksiltmesi, pas alışverişi ile oyunu iyi organize etmiş.
Hatırladığım kadarı ile 3 tane gollük muazzam pası var ama değerlendirilememiş.
Yorum
-
Potansiyel ve yetenek olarak uluslararası seviyede.
Bu oyununu geliştirmesi için kendine iyi bakması, oynaması lazım.
Ünal hoca egosunu tatmin edebilirse önemli bir oyuncu kazanacağız.
Yalnız Nwakaeme'yi Alanya maçından sonra keserek 5-6 hafta 90 dakika görev vermemesi.
Berkay'ı aniden U21 takımına göndermesi durumu zorlaştırıyor.
Yorum
-
Yoruma bak... Aman Allahım... Yoruma bak... Ya bir git birader yazma şuraya bir şey ya. Sana neden berkayin u21 e gönderilmesini yazardım da zihniyetin belli, gereksiz bir çaba olur. Ünal hoca egosunu tatmin edecekmis ha? Yoruma bak...İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePotansiyel ve yetenek olarak uluslararası seviyede.
Bu oyununu geliştirmesi için kendine iyi bakması, oynaması lazım.
Ünal hoca egosunu tatmin edebilirse önemli bir oyuncu kazanacağız.
Yalnız Nwakaeme'yi Alanya maçından sonra keserek 5-6 hafta 90 dakika görev vermemesi.
Berkay'ı aniden U21 takımına göndermesi durumu zorlaştırıyor.
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum