Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Berkay Sefa Kara

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İşkembeden sallamayın

Halihazır 3 gün evvelki Göztepe maçında forma giymiş.

Hem süre almayacak ise fiziksel olarak ritme girmek, ham olmamak için U21 maçları bulunmaz hint kumaşı.

Niye bundan memnuniyetsizlik duysun ki seve seve gitmeli.

Ünal hoca Ali Osman, Batuhan, M.Cem vs... uğraşsın.

Onun gelişim kazanmasını sağlayacak ortam yok hali ile rotasyonda kalması absürt olurdu

https://www.mackolik.com/mac/g%C3%B6...2on67zdti82qga
    Artist artist konuşmayın. Erdal Hoş'un programında duydum 2 gün işim vardı foruma giremedim argümanı tartışmak yerine işkembeden sallamayın gibi laflar edemezsin.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaynak?
      Erdal Hoş, programında 1461'e geri gönderilenlerin paf maçına çıkmak istememelerinden kaynaklandığını söylemesi.

Yorum

• Erdal Hoş güvenilir bir kaynak, şu genç topçuları sabırsızlığını anlamıyorum. Bu ligde parlayabilecekleri tek kulüp burası neden denilen şeyleri yapmazlar ki.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Artist artist konuşmayın. Erdal Hoş'un programında duydum 2 gün işim vardı foruma giremedim argümanı tartışmak yerine işkembeden sallamayın gibi laflar edemezsin.
          Trip yapacağına kaynağını belirterek niye meramını anlatmıyorsun

Hem Erdal Hoş'un dediği kanun mudur inanalım ?

Kaldı ki söylentinin asılsız olduğu ortaya çıktı.

Berkay Sefa ayağının tozu ile U21 maçında oynamış

Yorum

• Son 2 maçta rahat oynardı..

Yorum

• tam forma bulacakken mallık yapan bilmem kaçıncı alt yapı oyuncusu. bu kafayla uzun soluklu olmaz zaten.

Yorum

• Berkay bana barış memişi anımsatıyor biraz.
                İşin enteresanı barış kadar özgüvenli fakat barışın yarı yeteneğinde.

Yorum

• Akhisar ile oynadıkları U21 maçında yine döktürmüş.

Takım kalitesi düşük olduğundan kombine, ekstra pas yapacak ortam bulamamış.

Buna rağmen oyun zekası, teknik becerisi ile anlık olarak kendisini göstermiş.

Oyunun yönünü değiştiren diagonel paslar, topla katederek adam eksiltmesi, pas alışverişi ile oyunu iyi organize etmiş.

Hatırladığım kadarı ile 3 tane gollük muazzam pası var ama değerlendirilememiş.

Yorum

• U21 macinda iyi oynamis. Ayrica talha koray'dan yas olarak daha buyuk ve daha iyi bir stili var, surekli de gol kacirmiyor, bir torpil seziyorum.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• u 21 de harika bir istatistik yapmış.

Yorum

• A-Takim da umarim kendini iyi gelistirir ve yillarca fayda saglar. Cok yetenekli...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Potansiyel ve yetenek olarak uluslararası seviyede.

Bu oyununu geliştirmesi için kendine iyi bakması, oynaması lazım.

Ünal hoca egosunu tatmin edebilirse önemli bir oyuncu kazanacağız.

Yalnız Nwakaeme'yi Alanya maçından sonra keserek 5-6 hafta 90 dakika görev vermemesi.

Berkay'ı aniden U21 takımına göndermesi durumu zorlaştırıyor.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Potansiyel ve yetenek olarak uluslararası seviyede.

Bu oyununu geliştirmesi için kendine iyi bakması, oynaması lazım.

Ünal hoca egosunu tatmin edebilirse önemli bir oyuncu kazanacağız.

Yalnız Nwakaeme'yi Alanya maçından sonra keserek 5-6 hafta 90 dakika görev vermemesi.

Berkay'ı aniden U21 takımına göndermesi durumu zorlaştırıyor.
                              Yoruma bak... Aman Allahım... Yoruma bak... Ya bir git birader yazma şuraya bir şey ya. Sana neden berkayin u21 e gönderilmesini yazardım da zihniyetin belli, gereksiz bir çaba olur. Ünal hoca egosunu tatmin edecekmis ha? Yoruma bak...

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• A kadroda oyuna girdiği kısa anlarda heyecanı oyununu olumsuz etkiledi. Herkesin malumü yeteneği var. Gelecek sezon takım içinde daha fazla şans bulabilirse yeteneği ile takımın vazgeçilmezi olabilir. Kamp dönemini iyi değerlendirmeli.
                                BMN TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim