Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Vahid Amiri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Etkisiz eleman.

Yorum

• Bi çıkış yakalayamadı

(UEFA)

Yorum

• İyi niyetli temiz bir arkadaş ama olmadı gibi.

Yorum

• Dursun kadroda, gerektiğinde oynar.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bunu kim buldu, nerden buldu, nasıl buldu? Hadi diyelim futbol özürlüsü birisi kazara buldu; kim takıma aldı, neden aldı? Kafamda türlü türlü sorular ama bir cevabı yok galiba.

Teknik bir oyuncu mu? Değil.
            Top mu saklıyor? Hayır.
            Hızlı mı, kontraya mı çıkarır takımı? Onu da yapamaz.
            Güçlü bir oyuncu ve orta saha direncini mi artırır? Alakası bile yok.

Peki bu adam nedir, ne halta yarar, neden bu takımda?

Yorum

• Çok kötü. Acilen gitmeli.
              2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Tarihimizde yaptığımız en kötü transferler listesine adını yazdırdı, Olcay değil bunun kadro dışı kalması lazım.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• adam casper tam, her pozisyon icinden geciyorlar..

Yorum

• Pique'ye bacak arası attığın maçtan sonra kariyerini zirvede bırakmalıydın Vahid.

SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tarihimizde yaptığımız en kötü transferler listesine adını yazdırdı, Olcay değil bunun kadro dışı kalması lazım.

Azerbeycan'li Lickin'den sonra diyelim
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• çok kötü oyuncu değil ama uyum sağlayamadı.belkide istediği ortamı bulamadı.kontra atak takımında iş yapıyordur bilemiyoruz.

Das sind die Leistungsdaten von Vahid Amiri vom Verein Foolad FC. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

asya şampiyonlar liginde 30 maç oynamış.iran ligi istatistikleri fena sayılmaz.

öyle tahmin ediyorum ki umut bulut tarzı defansif forvet oyuncusu tiplemesi var biraz
                        TEKKEBALL

Yorum

• Amiri'yi doğru kullanamadığımızı düşünüyorum. Bu adamın futbol bilgisi çok üst düzey değil ama çok mücadeleci ve bazen çok sağlam dribblingler yapabiliyor. Ben seneye de kadroda tutulması taraftarıyım.
                          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                          (Dozer) Cemil Usta
                          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Şu ana kadar pek katkı yapamadı. Ama bu kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.

Adam kendi oyununun 3'te 1'ini bile oynamadı bence bizde. Bir uyum sorunu olabilir, lige adapte olamamış gibi.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk Samsunspor maçında biraz ışık vermişti fakat fiyat performans açısından bu sezonun en başarısız transferi gibi gözüküyor. Zaten şans bulması da biraz çaresizlikten oldu. Abdulkadir'in dönüşü ve Olcay'ın toparlanmasıyla kalan haftalarda çok fazla süre alacağını zannetmiyorum...
                              En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 16.03.2019, 18:43.
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hiçbir özelliği olmayan bomboş bir oyuncu. Şans da buldu. Küme düşmemeye oynayan takımlarda yedek olacak kadar bile kalite göremiyorum.
                                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim