Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kamil Ahmet Çörekçi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün yine sonradan girecek misin oyuna?

(UEFA)

Yorum

• Yedek kulübesini boş yere işgal ediyor.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Her şey için teşekkürler Kamil.

Keşke sakatlık problemin olmasaydı da devam etseydik ama olmadı. Güle güle. Seni faydalı oyuncular sınıfına sokuyorum. Her takımda olması gereken tarzda bir oyuncuydun.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Solda vasat, sağda vasat, orta sahada vasat. Her bölgenin vasat adamı Kamil Ahmet Çörekçi.

Başarılar
          . .
          . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
          . .

Yorum

• Listede ismini gördüğümde keşke kalabilseydi dediğim tek isim. Mücadelesine sözüm yok umarım bundan sonra herşey istediği gibi olur.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• yolun açık olsun kamil.

Yorum

• sakatlanmaza belki kalmasi yedek olarak iyi oludu ama durmadan sakatlaniyor bununla yola cikilmaz emekleri icin tsk ederim joker olarak heryerde oynatildi
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Forma giydiği süre içerisinde elinden geldiğince mücadelesini yaptı. Bir nevi BJK'deki Necip'in rolünü üstlendi. Tek sıkıntısı kronikleşen boyuta varan sürekli sakatlanması oldu. Yolu açık olsun...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Seni sırf o maç için Almanyadan Trabzona gelip stadyumda izlediğim bjk maçıyla hatırlayacağım Kamilim. Bizdeki en iyi Futbolunu oynamıştı, müthiş savaşmıştı.
                    Sakatlıkları ve o yüzden tam da lazımken kaçırdığı maçlardan dolayı gitmesine üzülmedim ama müthiş bir karakter. Yolu açık olsun!
                    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Görüp görebileceği en iyi takım bizdik. Bunu kendi de biliyor, o yüzden sıkıntısız bir oyuncu oldu.

İyi oynadığı bir Ankaragücü maçı hatırlıyorum. Onun haricinde başka hatırlamıyorum.

Başakşehir'e 4-2 yenildiğimiz maçta maç 0-0 iken müsait durumda topu kaleciye yuvarlamasını hatırlıyorum bir de.

Yorum

• 4 yılın yarısını sakat geçirdi tamamen zarar.

Bjk maçında eku’ya attığı pas kaldı aklımda sadece başka da bir şeyini hatırlamıyorum.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• yolu açık olsun. haddini bilerek oynuyordu maraza çıkarmadı ve gitti.

Yorum

• Joker olarak gayet efendi,birileri gibi şov yapmadan,yetenekleri dahilinde elinden geleni yaptı.
                            Emeğine sağlık yolun açık olsun.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Çalışıyor...
                            X