Bir kere antremanda denk gelmiştim çok teknik gelmişti bana. Mükemmel bir fiziği ve bir stoper için çok iyi bir tekniği var . Bu sene 1461 de çoğu maça çıktı umarım gereken seviyeyi atlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yunus Emre Çakır
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İzlediğimiz kadarıyla ilk cümle gibi sadece fizik varİlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene fizik var ama..
oyun görüşü varsa duracağı yeri biliyorsa..rahat topçu olur..bizde oynayamasada transfer yapar..
Yorum
-
Kiralık gitmiş gözüküyorİlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErzincanspor'a transfer oldu. Basliga kilit lütfen.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
-
23 yaşına kadar 3. lige kiralanıp durmuş. Transfermarkt'a göre geri dönmüş. Kendisiyle ne yapacağız çok merak ediyorum. Sözleşmesinin de son senesi, 5 sezon uzatıp 3. lige kiraya devam ederiz herhalde.. 1. ligde o kadar leş stoperler var ki bedavaya versen oynatır millet gerçekten hayret ediyorum dev gibi çocuğu 3. lige nasıl becerip de kiraya veriyoruz.

Abdulkadir Parmak için nispeten doğru şeyler yapılmış. Önce 3. lig, ardından 2. lig, 1. lig derken Süper Ligde forma giymeye başlamış. Oyuncu gelişimi bu şekilde olmalı eğer süper yetenekli değilse.
( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum