Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hyun-Jun Suk

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başarılı olacağını zerre düşünmüyorum. Bunun birçok nedeni var. En önemlisi de iklim. Yabancı transferlerden çoook ümitli olmak Trabzonspor realitesine ters.
    Ağustos ayının başında bunu söylemişim. Keşke yanılsaydım.

Arkadaşlar göre göre bu kadar başarısızlığın tek sebebi kibir ve ben bilirim inancı. İşte buyurun fiyasko.

15 milyon yuro diye yalan söyleyen azıcık utanır mı?

Yorum

• Keşke yanılsaydım mı ? Emin miyiz ?

Yorum

• performansı çok daha iyi genç yetenekler alınabilir avrupadan yanlış transfer.paraya kıyıp yükselişte olan genç bir forvet alınmalıydı.

Yorum

• Forvet sandık patates çıktı

Yorum

• Bonservisi ile alınmış olsa, ısrar edilmesini isterdim. Şu an için beklemenin anlamı yok. Kiralık sözleşmesini fesh et, gönder gitsin.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Merak edenler için;

Evet antrenmanda da yere düşüyor..

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: Ekran Alıntısı.JPG 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 53.7 KB 
Kimlik: 11209450
              "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• SukSepeti

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  SukSepeti
                  Hatasını kabulde etmiyor çok bilmiş bey. Oynatsalar atar diyor . Bomboş adam Nevzat HAHA;D

İnstagramdan SUK'a mesaj attım. İllaki görecektir zaten. Devamlı düştüğünü koşarken savruk koştuğunu belirttim. Tek çözümün ise kas çalışmak ve kaslarını geliştirmek olduğunu belirttim. Başka türlü atamaz. Umarım dikkate alır.
                  En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 09.01.2017, 15:12.
                  "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Aslında topla oyunu çok iyi. Bence forvetlerimiz içinde en yeteneklidir. Hiç gol atamamis olmasi gerçekten normal değil.
                    Ndoye bir gol attı diye forma yüzü gostermediler bir daha adama. Ben olsam hiç atmasa da Ndoye yerine her türlü bunu oynatırim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hatasını kabulde etmiyor çok bilmiş bey. Oynatsalar atar diyor . Bomboş adam Nevzat HAHA;D

İnstagramdan SUK'a mesaj attım. İllaki görecektir zaten. Devamlı düştüğünü koşarken savruk koştuğunu belirttim. Tek çözümün ise kas çalışmak ve kaslarını geliştirmek olduğunu belirttim. Başka türlü atamaz. Umarım dikkate alır.
                      Adam maalesef ki ağır bir şekilde hasta. Kibre öylesine kapılmış ki gerçekleri görmüyor. Ne yazık ki hala kulübün içinde.

Yorum

• formasına SUK değil de SUKER mi yazdırsak belki bişey olur

Yorum

• Bugün Koreli arkadaşlarla muhabbet ediyorduk. Birden muhabbet Suk'a geldi Kore'li Ibra diyorlarmış Suk'a.

Allah'a bir kez daha şükrettim gözlerim gördüğü için ...
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• Yeterince şans verilmediğini düşünüyorum.

Yorum

• Gereğinden çok daha fazla şans verildi.

Yorum

• Hala niye kadroda bu acaba...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim