Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Matúš Bero

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    merkezde kucka'dan daha yararlı oluyor.
    Futbol okumalarının bu denli sapması enteresan konu gerçekten. Ben sahada maç boyunca hayalet gibi dolanan bir futbolcudan başka hiçbir şey görmedim. Siz ne gibi olumlu özellikler sezdiniz Bero'da ?
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Futbol okumalarının bu denli sapması enteresan konu gerçekten. Ben sahada maç boyunca hayalet gibi dolanan bir futbolcudan başka hiçbir şey görmedim. Siz ne gibi olumlu özellikler sezdiniz Bero'da ?
      yüksek enerji. hücumda genel alışkanlığımızdan bir fazla adamla bulunduk. bu da daha fazla pas alternatifi demek. yürüyen bir oyuncu yerine koşan, reaksiyoner bir oyuncu olunca takımın defansa dönüşleri de daha iyi oluyor.

Yorum

yüksek enerji. hücumda genel alışkanlığımızdan bir fazla adamla bulunduk. bu da daha fazla pas alternatifi demek. yürüyen bir oyuncu yerine koşan, reaksiyoner bir oyuncu olunca takımın defansa dönüşleri de daha iyi oluyor.
        Futbolun mesafelerle tarif edilmesine karşıyım. Bir futbolcunun fazla alan kat ediyor olması olumlu bir özellik olsa da hücumdaki niteliği koşusunu ve enerjisini sıfırlıyorsa hiçbir anlam ifade etmez diye düşünüyorum.

Bero hücuma ve defansa her daim yüksek enerjiyle katılıyor olabilir ancak potansiyel enerjisinin yarısını rakibe defansta veya hücumda aksettirebiliyor mu ? Bence hayır.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Futbolun mesafelerle tarif edilmesine karşıyım. Bir futbolcunun fazla alan kat ediyor olması olumlu bir özellik olsa da hücumdaki niteliği koşusunu ve enerjisini sıfırlıyorsa hiçbir anlam ifade etmez diye düşünüyorum.

Bero hücuma ve defansa her daim yüksek enerjiyle katılıyor olabilir ancak potansiyel enerjisinin yarısını rakibe defansta veya hücumda aksettirebiliyor mu ? Bence hayır.
          sonuçta seviye kucka, ondan daha yararlı oluyor dedim, herşeyi tamam demedim.

özellikle çok koştu demekten kaçındım. sprint atıyor sürekli, yer değiştirmekten fazlası var.
          En son artvints tarafından düzenlendi; 13.05.2018, 21:35.

Yorum

sonuçta seviye kucka, ondan daha yararlı oluyor dedim, herşeyi tamam demedim.
            Kucka'dan daha faydalı olduğunu da dolayısıyla düşünmüyorum. Kucka alanları hızlı geçemiyor olsa da defansta veya hücumda nitelikli işler yapıyor. Fiziksel mücadelede her daim bulunan bir oyuncu olmasının yanı sıra topa sahip olduğunda ileriye dikine çıkışlar gerçekleştirebiliyor ancak bu sezon bu çıkışlarının hiçbirini değerlendiremiyoruz çünkü sahada doğru gitmeyen binbir türlü iş var.

Santraformuzun takım oyununa katkısı, kanat oyunumuzun "-"lerle tanımlanıyor olması, orta sahada bir türlü doğru düzeni bulamamış olmamız, en başta sezon başından bu yana teknik direktörlerden yana olan hayal kırıklıkları vs.

Sene başından beri Okay-Kucka'yla orta sahamızı tanımlayıp önlerinde değişmeli olarak Yusuf Yazıcı ve Sosa'yı, kanatlardaysa tüm koridor kullanma yetisine sahip oyuncularımızdan yoksun olup ve kendimizi yoksun edip, ters ayaklı kanat oyuncuları kullanarak o koridorları değersizleştirdik. Buna bağlı olarak bindirme yapan kanat beklerimizin de herhangi bir katkı verememesine sebebiyet verdik. Bu hatalar ve ihmaller zincirini sabahlara kadar tartışırız aslında. Demek istediğim, doğru oyun planında Kucka'yla Bero'dan alınabilecek orta saha verimini kıyaslamak hiç de doğru olmaz.
            En son B61 tarafından düzenlendi; 13.05.2018, 21:34.

Yorum

• ritmi kötü kucka'nın herşeyi bir saniye geç yapınca takım etkileniyor. yusuf'u hamal gibi koşturuyor her yere geç kaldığı için. en azından bero yusuf ikilisinde roller doğru dağılıyor. kucka ve sosa birlikte oynamaya çalışan, oyun devamlılığı olan bir takımın merkezine girip bütün enerjiyi sömürdüler, takımı parçaladılar. sosa en azından top tutup takıma pas yaptırabiliyor. kucka'nın isabetli pasları bile sorunlu, çoğu tembel, seke seke giden paslar.

kalite enerji kaybı olmadan artmalıydı. zaten ilk yarı oynanan oyun herşeyi gösteriyor. rakip önemli değil. çok boyutlu hareket edersen kalite ortaya çıkar. taksit taksit pas yaparak, yürüyerek oynarsan teslim olursun.

Yorum

• çoğu kişi beğenmese de düzenli bir takımda bence iş yapabilecek potansiyeli var.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Aldığı ücret düşük diyoruz ama bugünkü kurla 2 milyon lirayı geçiyor. Kendisine bonservis açısından önemli bir yatırım yapıldı ve mevcut şartlarda o paranın geri dönüşü şu aşamada mümkün olmadığından, yedek kalmayı da sorun etmiyorsa gelecek sezon takımda kalabilir...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Daha önce futbol oynadın mı hocam? Bero'daki gole gitme amacı Sosa'da olsaydı topun atıldığı yere çoktan hareketlenmiş olurdu. Farkettiysen Bero pası verdikten sonra hemen hareketleniyor ileri doğru, normalde kaleye top böyle taşınır yerinde sabit kalarak değil. Suç Sosa'nın yani normal olan ve futbolun gerektirdiğini yapan Bero.

@artvints Damdoy'un penaltı aldığı pozisyonda verdiği pası kupa maçında Rodellega'ya da vermişti. Bu işleri çok iyi yapıyor, hızlı oynama ve direk sonuca odaklı bir futbol anlayışı var ama ne kadar buna uygun futbol oynadık orası meçhul. Yine aynı şekilde geçen sene Damdoyla ikili alışverişe girip golü attırmıştı GS maçında. Bero bunları çok rahat yapacak mental ve teknik özelliklere sahip ama adamın TS kariyeri şaka gibi, orijinal mevkisi hariç her yerde oynadı. Sonra kazma oluyor adam.
                    Oynadım oynuyorum da pas kötüydü böyle düşünüyorum, uzatmak istemiyorum.
                    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 13.05.2018, 23:04.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

ritmi kötü kucka'nın herşeyi bir saniye geç yapınca takım etkileniyor. yusuf'u hamal gibi koşturuyor her yere geç kaldığı için. en azından bero yusuf ikilisinde roller doğru dağılıyor. kucka ve sosa birlikte oynamaya çalışan, oyun devamlılığı olan bir takımın merkezine girip bütün enerjiyi sömürdüler, takımı parçaladılar. sosa en azından top tutup takıma pas yaptırabiliyor. kucka'nın isabetli pasları bile sorunlu, çoğu tembel, seke seke giden paslar.

kalite enerji kaybı olmadan artmalıydı. zaten ilk yarı oynanan oyun herşeyi gösteriyor. rakip önemli değil. çok boyutlu hareket edersen kalite ortaya çıkar. taksit taksit pas yaparak, yürüyerek oynarsan teslim olursun.
                      Kardeşim sen bu işi biliyorsun.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• 2.forvet olarak oynamasında yarar var.

Yorum

• Faul yapmaktan başka ne işe yarıyor ki bu güreşçi ?
                          Adamın 2 senedir verdiği katkı 3 gol 2 asist.
                          Dünkü maçta göbekte oynamasına rağmen topla en az buluşan futbolcu olmuş.
                          2 isabetsiz şut,1 kilit pas.
                          1 kez adam geçme,2 top çalma,1 kez top kapma 3 de faul yapmış

Yorum

• Bu yeteneksizlikle orta saha falan oynayamaz. 2.forvet gibi oynarsa belki bir şansı olabilir.

Yorum

• Kick Boks sporunu yapsa iş görürdü ama futbol '' top '' ile oynandığından bir arpa boyu yol alamaz

Yorum

• Bu çocuk ilk zamanlar hepimizi umutlandırmıştı, baya da iyi gidiyordu ama sakatlandıktan sonra toparlayamadı.

Mental olarak da çok kopuk bi hali var.

Son maç 45 dk sadece 4 isabetli pas yapmış. Bunu başarmak gerçekten çok çok zor.

Yazık oldu önemli bi yatırımdı bence.
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim