Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Matúš Bero

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fena oyuncu değil iyi bir takımda doğru görevlendirme ile işleyen sistemin önemli bir parçası olabilir.

Bizde böyle bir sistem kurulabileceğini düşünmüyorum ama ilerde kalburüstü Avrupa takımlarında görürsem şaşırmam.

Özellikle Bundesliga ve İtalya ligi takımlarından birinde.

Yorum

• İlk olarak Mithridates tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fena oyuncu değil iyi bir takımda doğru görevlendirme ile işleyen sistemin önemli bir parçası olabilir.

Bizde böyle bir sistem kurulabileceğini düşünmüyorum ama ilerde kalburüstü Avrupa takımlarında görürsem şaşırmam.

Özellikle Bundesliga ve İtalya ligi takımlarından birinde.
      Ben bir-iki sezon sonra orta sira Bundesliga takimlarina gidecegini dusunuyorum.
      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
      You'll Never Walk Alone...
      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Okay stoperde denendi keşke bu adamı deneseydik stoperde daha verimli olabilirdi veya sol bekte bile denenebilir bence.

Yorum

• Dün öne geçtikten sonra oyuna girmesi gereken yegane adamdı.
          Presle rakibin baskısı nasıl kırabildiğini Bursaspor maçında göstermişti.

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Okay stoperde denendi keşke bu adamı deneseydik stoperde daha verimli olabilirdi veya sol bekte bile denenebilir bence.
            çok penaltı yapar, asla böyle bir şey denenmemeli,

bu adam ön bölge baskısını iyi yapıyor her oyuncunun bir kullanım şekli ve zamanı var fakat hocanın kimseyi gördüğü yok,
            değişiklik bile yapmadan maç bitirecek neredeyse
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Adamın bi kere koşma stilinde hayır yok, sağa sola yalpalayarak koşuyor rot balans ayarı bozuk araba gibi.
              .

Yorum

• Yarın oynar mı dersiniz

(UEFA)

Yorum

• Defalarca kazmanın teki dedik dinletemedik.Müthiş bir takım oyunu oynayan,tamamı kaliteli oyunculardan oluşan bir takımda şut tehtidi olarak forvet arkası gibi kullansan sırıtmayabilir ama genel anlamda rakip kaleye bile gitmekte zorlanan bir takımda kullandığında teknik anlamda ne kadar kötü olduğu anlaşılıyor.

Potansiyel diye bize yutturulan oyunculardan birisi.

Yorum

• Şu ligdeki her takım, bu adamdan bizim aldığımız verimden çok daha fazlasını alırdı bu kesin.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Whoscored verileri

Ofansif orta saha olup teknik kapasitesi bu kadar düşük oyuncuyu bulup transfer etmek büyük beceri ister. İşin ilginç yanı, ofansif orta saha oyuncusunun dikkat çeken tek özelliği defansif katkısı. Ben buna da katılmıyorum, topu nasıl kazanacağını bilmiyor, 5. dakikada direkt kırmızı görüp atılacak türden saçma sapan oyun tarzı var.

Volkan ve Bongonda yerine aslında gönderilmesi gereken ilk isimdi. Kulübede olması sadece zarar verecek çünkü Rodellega, Sosa dan önce Bero yu düşünen hocamız var. Oyuna sonradan soksan top tutamaz, adam geçemez, kontra silahı olamaz, etkili pasları geçtim normal pas atamaz. Ne diye kadroda tutarsın ki ?
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• matuş bero dan bu ligde yüzlercesi var benim merek ettiğim bu adamı kim nasıl hangi maçta izledi de referans verdi

Yorum

• Hasan Üçüncü

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Whoscored verileri

Ofansif orta saha olup teknik kapasitesi bu kadar düşük oyuncuyu bulup transfer etmek büyük beceri ister. İşin ilginç yanı, ofansif orta saha oyuncusunun dikkat çeken tek özelliği defansif katkısı. Ben buna da katılmıyorum, topu nasıl kazanacağını bilmiyor, 5. dakikada direkt kırmızı görüp atılacak türden saçma sapan oyun tarzı var.

Volkan ve Bongonda yerine aslında gönderilmesi gereken ilk isimdi. Kulübede olması sadece zarar verecek çünkü Rodellega, Sosa dan önce Bero yu düşünen hocamız var. Oyuna sonradan soksan top tutamaz, adam geçemez, kontra silahı olamaz, etkili pasları geçtim normal pas atamaz. Ne diye kadroda tutarsın ki ?
                            Mert, bu adam ofansif orta saha değil. Asla değil hem de...

Hücuma yönelik oynayabileceği tek mevki sahte forvet. Topun düşeceği yeri iyi seziyor, sürekli hareketli, teknik kapasitesi kısıtlı olsa da sahayı iyi tarıyor... En büyük handikapı Onazi gibi savruk olması. Bero da Onazi de futbollarını bu savruklukları yüzünden ileri seviyeye taşıyamıyor!
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Burak sahada yoksa bu arkadaşı koyacaksınız kesinlikle oyuna. 9 numara oynayacak, bakın görün neler oluyo... arkasında sosa, abdülkadirle.

Yorum

• Bu çocuk oynamalı özellikle deplasmanlarda 11 başlamalı.
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim