Oynayacaksa ortada oynamalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Matúš Bero
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kupa maclari yokmu?İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftaya cezali. Sanmam ama tatil icin yaptiysan yaziklar olsun Bero."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
ayrıca kendisinde eskilerin tabiri ile biraz Odunluk var.İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecanlı 2-3 kez izledim..
gerek fiziki özelliği
gerek teknik kapasitesi
gerek oyun karakteri
gerek kişilik yapısı..
bunların hepsi göz önüne alındığında mevkisi kesinlikle ön libero...Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
Taraftar tembel hücumculara alışmış, biraz koşu kapasitesi yüksek oyuncu görünce hemen ön libero yapmaya çalışıyor.
Yahu adam süper tek pas yapıyor, stoperlerin üstüne gidiyor, kenarlara yardım ediyor, seri düşünüyor, gol bölgelerinde oyunu iyi kokluyor...
Böyle bir potansiyeli neden orta göbeğe hapsedeyim ki.
Bero forvetin tam arkasında olmalı, diğer oyuncular Bero ile pas alışverişine alışmalı ve yakın oynamalılar. Herkesin koştuğu ve oyun bilgisi yüksek bir takımda, Bero gol ve asistlerle takıma çok katkı yapar.
Bero'dan hiçbir zaman bir Jaja çıkmayacak. Ama oyun stilleri ve fizik yapıları benzemese de, takıma katkı şekli bakımından -pres ve sürpriz golcü olmak- Tuncay Şanlı etkisi yaratabilir."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum