verimli olduğu bölgeler sol bek ve sağ açık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Güray Vural
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bende hayirli olsun diyor basarilar diliyorum.İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüray'a hoşgeldin diyor elinden geleni yaparak ''diğerlerinden'' ayrılmasını temenni ediyorum.
Katki yapacagini dusunuyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Takımımıza yeni gelen oyuncuyu tebrik edip desteklemek düşer lakin ben başarılı olacağına inanmıyorum sadece Güray için değil genel anlamda Türkiye liginden yerli yabancı oyuncu alma işine karşıyım.Bunlara verilecek paralara gitsinler Avrupadan para edebilecek adamlar alsınlar.Bacambu,Necid gibi Bursa bu işi iyi yapıyor Türkiyeden adam almıyor genel olarak bence doğru yapıyorlar.
Yorum
-
Son Yıllarfa Trabzonspor'da gördüğüm en başarılı transfer ve kontrat. Oyuncu açısından değil sadece kontrat ve transfer süreci için konuşuyorum yanlış anlaşılmasın.
Hem istemediğimiz 2 oyuncudan ve bunların yıllık maliyetinden kurtuluyoruz, bir yandan da daha düşük yıllık ücretli ihtiyacımız olan bir oyuncuyu para vermeden alıyoruz. Daha ne olsun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

çok hoj değil mi [emoji1]
Yorum