Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Feshedilmesini skandal buluyorum. kiralık olarak kesinlikle gönderilebilirdi.

Yorum

• Ayakta durabilse yedek medek bir şekilde elde tutulsun en kötü kiralık verilsin istiyordum ama ne zaman izlesem üç dört adım atıp yere düşüyor adam. Bize geldikten sonra bir şey oldu ama ne anlamış değilim.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Sözlesme feshedildi...

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: kilit-eski.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 59.5 KB 
Kimlik: 11210681
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Feshedilmesini skandal buluyorum. kiralık olarak kesinlikle gönderilebilirdi.
          Niye bence yonetimin geldiginden beri yaptigi en olumlu hareketlerden birisiydi ben olsam 2 ay sonra kovardım ama neyse

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Üzüldüğüm tek nokta Ndoye takimda kalirken bu adamin gitmesi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Adamı zorla savundurtacaksınız bana. Ndoye, M.Demir'in 100 km önünde şu an. Bitik hali bile daha iyi düşün yani.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Zararımız en iyimser tahminle 16-17 milyon tl.....

Ondan sonrada borcumuz niye artıyor nasıl artıyor merak ediyoruz.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Güray ve M.Demir fiyaskolarını,Hami Mandıralı hamlesini eksi olarak yazıyorum Usta yönetimine..O dönem kim danışmanlık ettiyse Muharrem Usta'ya onlardan uzak durmalı kesinlikle..

Yorum

• M.Demir e başarılar diliyorum. Bence her iki taraf içinde hayırlı bir fesih oldu.

İşin ekonomik boyutu bir kenara M.Demir neredeyse herkesin uzun süredir arzuladığı nispeten makul bir transferdi. Ama her transfer tutacak diye bir kural yok. Yönetimler tecrübeleri, araştırmaları ile transfer becerilerini geliştiriyor. Bu transfer de her ne kadar bir çok sebeple herkesin istediği bir transfer olsa da, Muhammed'in Trabzonspor oyun yapısına uyumsuzluğu, sakatlık problemleri vb nedenlerle isabet sağlanamaması, bir transfer hatası olarak yazıldı. Ekonomik boyutu ise ayrı bir konu zaten. Yol kazası deyip, tecrübe hanesine yazıp geçmek lazım!..
                  .
                  Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                  .

Yorum

• muhammet demir gercekten iyi futbolcuydu ve yetenekliydi takım olamayısımızın agırlıgını santrofor olması sebebıyle ona yukledik birde uzerine ciddi sakatlıklar eklenınce bu son kacınılmaz oldu.. en azındaqn delıkanlı adammıs dıgerlerı gıbı banane ben parama bakarım dıyebılırdı
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Çok üzülüyorum bu çocuğa ya. Bursasporun alt yapı maçlarını izlerken yeni bir Fatih Tekke doğuyor, inşallah bizim elimizde yetişir ve parlar demiştim. Sakatlıklar da bu işin içinde malesef. Olmadı mı olmuyor malesef...
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Çok yazık oldu.

Kendisine çok güveniyordum, alındığında da çok mutlu olmuştum. Başarılı olacağına ve bizden sonra Avrupa'ya gideceğine emindim. Burada hep savundum, bazı arkadaşlarla tartıştığımız bile olmuştur kusura bakmasınlar.

Çok kötü bir dönemde geldi.

Herhangi bir şikeci takıma gitmediğin sürece bahtın ve yolun açık olsun Mami. İnşallah hak ettiğin başarıları yakalarsın.

Hiç yapmadığım bi şeyi yapıp formama senin adını yazmıştım, büyük hayal kırıklığı oldun benim için.

Çok üzüldüm.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bundan sonraki hayatında başarılar.

Kilit.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim