Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya vallahi bu kadar kötü olunmaz ya. Henrique'nin ruhuna rahmet okuttu. O en azından ara sıra fantastik şeyler yapıyor, takımı besliyordu.

Yorum

• Antepli Muhammet değil bu olamaz.İnanıyorum güveniyorum inşallah toparlar.

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gorduk mu? 90 dakika
        Sıcağı sıcağına bulaşma bana.

Tek maçla karar vereceksek takımda topçu yok. Benim iddiam devam ediyor ve bu uzun bir süreç. Sıcağı sıcağına mal bulmuş mağribi gibi ortaya çıkma. Rica ediyorum.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Arakdaş bu adam nedir böyle ya bize geldi futbolu unuttu haftaya Suk 11 de başlar inşallah
          HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Senden 1 cacik olmaz aha buraya yaziyorum seneye bakar demisti dersiniz
            Bu tur seyleri pek sevmem ama aslinda futbol zor bir oyun değil basittir bakarsin bazen cosarsin bazen uyursun ama forumda ozellikle dikkat cekmeye calisan birileri var isimleri belli o yuzden herkese tavsiye ciddiye almayin gulun gecin ama arka arkaya da mesajlarina denk gelince komik tarafi pek kalmiyor sinirli birisine gic tavsiye etmiyorum o arkadaslarin yorumlarini okumayi direk engelleyin rahat edin

Yorum

• No 22 den sonra en sevmediğim futbolcu.

Yorum

• Bu maç çok kötüydü umarım toparlar kendini.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• geldiğinden beri yazıyorum büyük takım topçusu değil diye

Yorum

• Takım zayıf olsa da bireysel bir dokunuş, sihir bekliyorsun.

Muhammet o yapıda değil. Takımla yücelen, büyüyen bir oyuncu.

Kaldı ki fizik olarak cılız, sprinter özelliği olmayan biri.

Muhammet 2. forvet olarak, kanatlarda düşünülmeli.

Yorum

• şimdi bu k..sın Cardozo'dan ne fazlası var..
                      Top mu indiriyor..
                      Al ver mi yapabiliyor..
                      Duvar mı olabiliyor..
                      Ya da Antebe vefa borcunu mu ödüyor
                      Ne yapıyor sahada anlayan var mı
                      Ne hikmetse Cardozo düşünülmüyor
                      Ama bu HERİF takımda kalıyor..
                      Kimlerin kazığıdır bilinmez bu klübe
                      ölümüne trabzon !

Yorum

• Tek forvet oynatmak intihar bu arkadaşı

Yorum

• Senden Tekke olmanı beklememeliydik. Ama ben geldiğin günden bugüne kadar bi ışık görmedim senden. Çapın bu kadar demek.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• En büyük Trabzonspor renktaslarım sabır sabır dedik daha yeni başladı lig destek olalım muhammetede,yusufada,zekiyede emin olun belki de bu akşam en çok küfür eden 3 kişiden biri benimde ama ersun hoca görüyordur bu durumu değerlendirecektir.âyrica zekiye ve yusufa kabahat bulmuyorum ben adamların çapı bu 11 e koyarsan oynar ama îşte bu kadar oynamicam mı diyecekler kızmayin bu çocuklara iyisini alacak durumumuz olsaydı alırdı yönetim para yok alamadı adamlar oyuncu neyse konuyu saptirmayayim daha fazla Muhammet demirde ne kadar çildirtsada bizi bu akşam bizim futbolcumuzdur öldürmeyelim ama gerektiğinden fazlada sen bizim canımız cigerimizsin demeyede gerek yok saygılar..
                            En son Emirhan TOPCU tarafından düzenlendi; 28.08.2016, 01:21.

Yorum

• yav bırakın iyi oldugu mac mı var kac gol attı. klasik anadolu takımı topcusu tam olarak çöp diyebiliriz. devre arası yollar kesinlikle ayrılmalı
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Antepe satilmali hazir ordayken isterlerse tabi. Ilk 18 a almaz cogu klup bizde 11 malesef

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim