Ya vallahi bu kadar kötü olunmaz ya. Henrique'nin ruhuna rahmet okuttu. O en azından ara sıra fantastik şeyler yapıyor, takımı besliyordu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammet Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sıcağı sıcağına bulaşma bana.İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGorduk mu? 90 dakika
Tek maçla karar vereceksek takımda topçu yok. Benim iddiam devam ediyor ve bu uzun bir süreç. Sıcağı sıcağına mal bulmuş mağribi gibi ortaya çıkma. Rica ediyorum.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Misafir
Bu tur seyleri pek sevmem ama aslinda futbol zor bir oyun değil basittir bakarsin bazen cosarsin bazen uyursun ama forumda ozellikle dikkat cekmeye calisan birileri var isimleri belli o yuzden herkese tavsiye ciddiye almayin gulun gecin ama arka arkaya da mesajlarina denk gelince komik tarafi pek kalmiyor sinirli birisine gic tavsiye etmiyorum o arkadaslarin yorumlarini okumayi direk engelleyin rahat edinİlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenden 1 cacik olmaz aha buraya yaziyorum seneye bakar demisti dersiniz
Yorum
-
şimdi bu k..sın Cardozo'dan ne fazlası var..
Top mu indiriyor..
Al ver mi yapabiliyor..
Duvar mı olabiliyor..
Ya da Antebe vefa borcunu mu ödüyor
Ne yapıyor sahada anlayan var mı
Ne hikmetse Cardozo düşünülmüyor
Ama bu HERİF takımda kalıyor..
Kimlerin kazığıdır bilinmez bu klübeölümüne trabzon !
Yorum
-
En büyük Trabzonspor renktaslarım sabır sabır dedik daha yeni başladı lig destek olalım muhammetede,yusufada,zekiyede emin olun belki de bu akşam en çok küfür eden 3 kişiden biri benimde ama ersun hoca görüyordur bu durumu değerlendirecektir.âyrica zekiye ve yusufa kabahat bulmuyorum ben adamların çapı bu 11 e koyarsan oynar ama îşte bu kadar oynamicam mı diyecekler kızmayin bu çocuklara iyisini alacak durumumuz olsaydı alırdı yönetim para yok alamadı adamlar oyuncu neyse konuyu saptirmayayim daha fazla Muhammet demirde ne kadar çildirtsada bizi bu akşam bizim futbolcumuzdur öldürmeyelim ama gerektiğinden fazlada sen bizim canımız cigerimizsin demeyede gerek yok saygılar..En son Emirhan TOPCU tarafından düzenlendi; 28.08.2016, 01:21.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum