Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tek santrafor oynayamaz yani oynarda Büyüklerde oynayamaz o seviyeye henüz gelmedi....

Cardozo ile ikili olarak devam edilmeli.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Haaa birde unutmadan gelelim dakika 53/54'e bjk korner kullaniyor, Esteban topu yumrukluyor Sosa'nin yüzüne çarpiyor..
      Top Muhammet'in önüne düşüyor, kontra'ya hizla çikmak üzeriyken..
      Topu taca atiyor, fair playlik bir hareket değil bu..
      Belki golden ve puanlardan ettin bizi..
      Rakibin arka tarafi okadar boşken basip gideceksin..
      bjk de maçin son 20 dakikasinda aynisini yapti bizden bir oyuncu yatarken oyunu devam ettirdiler, bizim yari alani boşken..

Yorum

• Hareketleri ve davranışları irite edici gelmeye başladı

Bana göre şampiyonluğa oynayacak bir kadroda 18'de bile olamaz

Yorum

• 8 senedir beklediğimiz adamı 2 ayda ıskartaya çıkardınız, seneye size bunları hatırlatıp yüzünüze vurmayan ne olsun

Yorum

• Ben Muhammet'e güveniyorum, iyi performans sergilemeye başlayınca 90 derece dönüş yapacak bu yorumlar.

Hep beraber buradayız bekleyip göreceğiz .
            .

Yorum

• Seneye yedek forvet olur.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tek santrafor oynayamaz yani oynarda Büyüklerde oynayamaz o seviyeye henüz gelmedi....

Cardozo ile ikili olarak devam edilmeli.
                Yorumunu okudum, aklima Muhammet'in Trabzonspora gelmeden önce verdigi demec geldi aklima:

“Fiziksel olarak uzun bir santrfor değilim ama her maç 3 kez sıçrayınca alışıyorsun. Çift forvet daha rahat oynarım. Bizim takımımızda ikinci forvet yok. Çift oynamak bazen daha faydalı, bazen sıkıntılı. Mecbursun tek oynadığında dayak yiye yiye öğreniyorsun. Bazen de çiftte rahatsız oluyorsun. Alan bulamıyorsun çünkü.”

Kendisi bile cift forvetle daha rahat oynadigini kabul ediyor

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Bütün sempatisini yitirdi. Davranışları ile İkinci Erkan olma yolunda ilerliyor.

Yorum

• bu tip futbolcular niye bizde olmuyor bi türlü.. takım adınada futbolcu adınada üzülüyorum inanın.

Yorum

• Oyuna tam zamanında girdi bence fena işler yapmadı.Seneye kanatlara 2 tane fişek gibi zenci alıp Cardozo ve Muhammet'i izlemek istiyorum.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• kaleye uzak olmuyor, en önemli özelliği çabukluğu.uzun mesafelerde etkisiz.

Yorum

• Aşırı bencil bir oyuncu. Bugün çizgide adamı geçtin, hemen çıkarsana içeriye? Yok yani gitsen gitsen nereye kadar gidecen? Her futbolcu önce kendini düşünmeli sıkıntı yok ama aynı zamanda bir kulübün oyuncusu olduğunu unutmamalı. Verilmeyen paslar, bencillikler oyuncuların arasını açıyor. Herkes zararlı çıkıyor. Muhammet takım için oynamayı öğrenmeli en başta.

Yorum

• Muhammet Antep'te de kendine oynayan bir oyuncuydu ama takım şu haldeyken kendisini ikinci plana atmalı. 8 maçta sadece 1 gol ister istemez kendisini kanıtlama çabasına itiyor...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bir an önce mental olarak kendini toparlaması lazım. Yoksa son zamanlardaki yerli fiyaskosuna bir tane daha eklenecek. Sonu Soner gibi olmaz inşallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Deniz çok daha iyi ve faydalı dediğimde küfürler edilmişti,

Şimdi kısa bir döneme mercek tutalım, sezon sonu da bakacağız.

Deniz 7 maç 3 gol 3 asist
                                Muhammet 7 maç 3 gol 0 asist

Ayrıca koşu mesafesi, çapraz koşular, kaleye şut vs. gibi birçok alanda da Deniz'in açık ara önde olduğunu görüyoruz. Kıyas ettiğimiz takım Bursa ile Trabzon arasında sadece 2 puan ve 1 basamak fark var. Yani kafa kafaya gidiyor.

Biri taraftarın çok afedersiniz köpek çektiği, şutladığı Deniz, öteki taraftarın ve forumun yıllardır sevgilisi.

Lütfen, bakın canlar lütfen artık İngilizce yazıyorum;

"Open your eyes!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim