İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yılmaz Büyükaydın | Futbol Koordinatörü
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Estağfrullah Google denen bir şey var. Ben de Sadri Şener döneminden kendisini tanıyorum. Hatta 2011 seçimlerinde yönetim kurulu üyesiyken milletvekili aday adayı olmasını eleştirmiştik. Ama bazı yerlerde 2010-2011 sezonu kadrosunu o kurdu şeklinde abartılmış cümleler gördüm. Böyle bir şey olmadığı için beklentiyi büyütmemek lazım. Zaten kendisi Aralık 2010'da yönetime girmişti. Sadri Şener görevi bırakmadan birkaç ay evvel yine futbol şubesine getirilmişti. Kendisi ağırbaşlı birisidir öyle Süleyman Hurma gibi burnu havalarda değil. GS'de nasıl Mehmet Özbek dışarıdan Florya'ya atanıp, aynı zamanda Sportif A.Ş'ye yönetici olduysa biz de aynı yolu izledik. Velhasıl yönetim kurulunun ağırlıklı bölümü Trabzon dışında olduğundan takımdaki sorunlarla ilgilenecek birisi gerekiyordu. Farkındaysanız görev tanımı koordinatör olarak yapıldı yani öyle sınırsız yetkilerle çalışacağını düşünmüyorum...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
-
Umarım ölçülüp biçilerek verilen bir karardır..Hakkında kötü söyleyen yok Yılmaz Abimizin..fakat aynı hamleyi kongre öncesi Hekimoğlu yapacağım deseydi aforoz eder miydik? Bunu soruyorum kendime..Umarım başarılı olur..Kriz olmadan adam gibi süreci yönetir bütün sorumlular..huzura ihtiyacımız var acil olarak..
Yorum
-
-
Yarardan cok zarari oldu ama sonunda görevine son verildi, insallah birdaha kulüpten iceri adimini atamaz...
Yorum
-
Ne kaçırdım bilmiyorum ama hayırlısı olsun ya da hayırlısı olmuş...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ben de baktım şimdi resmi birşey göremedim 2-3 yerel twitter adresinde yazıyor, umarım doğrudur.İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYolların ayrıldığı haberi nereden alındı?Mustafa Yumlu.
Yorum
-
[IMG][/IMG]İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de baktım şimdi resmi birşey göremedim 2-3 yerel twitter adresinde yazıyor, umarım doğrudur.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum