Bence çok iyi bir stoperdi,ama tutmadı neden bilinmez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Douglas Franco Teixeira
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Transfer döneminde bu adamı övenler vardı. Keşke isimlerini not alsaydım. Eminim o FMciler bunu değilde rusyadaki diğer douglası kastetmişlerdi. İzlemeden etmeden alındı.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
bende övdümİlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer döneminde bu adamı övenler vardı. Keşke isimlerini not alsaydım. Eminim o FMciler bunu değilde rusyadaki diğer douglası kastetmişlerdi. İzlemeden etmeden alındı.
twente ve moskovadaki adamlan bizimki arasinda dünyalar var
denilen gibi karisindan ayrilmasi adami cok etkilemis
begenmedigimiz adama halen avrupadan 2,5 veren olduguna göre..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Haklısınız bundan kaçmak doğru değil. Bende övdüm bu adamı ve Twente performansı konusunda hayatta geri adım atmam. Resmen forvetleri yiyip bitiren bir adamdı ama bizde olmadı.İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer döneminde bu adamı övenler vardı. Keşke isimlerini not alsaydım. Eminim o FMciler bunu değilde rusyadaki diğer douglası kastetmişlerdi. İzlemeden etmeden alındı.
He bu bana ders oldu ve artık en iyi bildiğim oyuncu hakkında bile kesin ifadeler kullanmıyorum. Ama inanın şuan açıp Twente takım da oynadığı herhangi 3 maçı 90 dakika izleseniz bizde ki adam olduğuna inanmazsınız.
Kendi adıma ekliyim hayatımda hiç o oyunu oynamadım.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
Bu tarz performanslar zaten hiç futbolcuyu etkilemiyor forumda. Ne oluyorsa destekçilerine oluyor. Bunca insan izledik kardeşim iyi topçu diyorsa da boş konuşuyor olamaz zaten. Göz ardı bir ligde değil sürekli ön planda olan liglerde ön planda olan takımlarda oynadı.
Birbirimize vurmak yerine yeni çareler düşünmek zamanıdır.9 # Osvaldo'
Yorum
-
Abi maçlarını izleyenleri kastederek o mesajı yazmamıştım... Forumda isim yazanların %95i hiç izlemeden etmeden FM profillerinden yola çıkıp adamı yere göğe sığdıramıyorlar.İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısınız bundan kaçmak doğru değil. Bende övdüm bu adamı ve Twente performansı konusunda hayatta geri adım atmam. Resmen forvetleri yiyip bitiren bir adamdı ama bizde olmadı.
He bu bana ders oldu ve artık en iyi bildiğim oyuncu hakkında bile kesin ifadeler kullanmıyorum. Ama inanın şuan açıp Twente takım da oynadığı herhangi 3 maçı 90 dakika izleseniz bizde ki adam olduğuna inanmazsınız.
Kendi adıma ekliyim hayatımda hiç o oyunu oynamadım.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Ben genel olarak yazdığını düşününce açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Hiç izlemeden yorum yapan insan çok o konuda hak veriyorum.İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi maçlarını izleyenleri kastederek o mesajı yazmamıştım... Forumda isim yazanların %95i hiç izlemeden etmeden FM profillerinden yola çıkıp adamı yere göğe sığdıramıyorlar.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İyi bir fiyata satıldı Trabzonspor a hayırlı olsun.Bu adamın bize faydalı olabileceğini düşünmüştüm ama olmadı.Yolu açık olsun.Düşüncelerimden yine de vazgeçmedim Trazbonspor a faydalı olabilirdi.Hollanda da öyle istikrarlı bir performans gösterdi ki devşirip hollanda milli takımına aldılar.Sonra rusyaya gitti kariyerine göre iyi bir fiyata almıştık ama pek faydası olmadı.Şimdi de eski günlerine dönen portekizde şampiyonluğa oynayan flaş takım Sporting lizbona transfer ettiğimizden daha pahalıya sattık.Bu da Douglas ın halen daha göz önünde olduğunun kanıtı.Bilmiyorum.Takımda öyle bir disiplinsizlık düzensizlik başı boşluk var ki gidene iyi ki gitmiş diyemiyorsunuz.Jorge jesus yönetiminde istikrarlı disiplinli bir hava yakalayan sportingte göstereceği performans yine de bize hakkında biraz fikir verecek merakla takip edeceğim douglası.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum