İlk 20dkyı falan izleyemedim ama sağlam gözüktü bana. Yerinde müdehaleler yaptı. Gomez de öyle uçan kaçan bi adam olmadığından ağırlığı da dezavantaj yaratmadı.
bu adamın yüzünden hakemi de yendik yaygarası yapıyorlar.bu bjk ağlaklığı gerçekten çekilmiyor. bülent ben karışmam siz oynayın diye gelmiş maça. quaresma'ya zamanında sarıyı gösterse belki atılacaktı. baskıdan top oynayamayınca sinirlenmeye başladılar, hakemi hedef koydular sonra.
papy'yi isteyip sonra bu adamı aldırmak hiç olmuyor. papy'nin hareket kabiliyeti nerede, bu adamın şaşkınlığı nerede. papy'yi alamıyor musun, uğur kalsın o zaman diyeceksin bu kadar basit. iyi oyuncuyu kovalayacaksın.alamıyorsan vasat adamı alıp getirmeyeceksin.elinde bu tip adam var zaten. savunmayı toparlayacak hızlı, pas yapan adam lazım. bu adamı da bulmak öyle kolay değil. doğru zamanı beklemek bütçe olarak fedakarlık yapmak zorundasın.
gomez ile girdiği pozisyonu unutmuşum bir insan niye böyle tehlikeli girer her seferinde üstelik ceza sahasında. keyseri, konya akhisar maçlarında da yaptı aynı şeyi. adamın yaptığı müdahaleden haberi yok. ayağına hakimiyeti yok adamın, karambole uzatıyor. gevşek, dikkatsiz stoper olmaz.
Yorum