Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Douglas Franco Teixeira

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Müthiş stoper öyle böyle değil. Vandirful. Zaten beğeneni çok.

Yorum

• Doğru pozisyon alıyor ama çok yavaş. Biraz kilo verip eritmeli vücudu. Futbol vücut geliştirme sporu değil.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• samba ile dinamoyu rezil ettiniz komedi ikliydiniz. orada moskovayı yaktınız şimdi Trabzonu yakıyorsun.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Gayet iyiydi

Yorum

• Havadan sıkıntısı yok ama ayaklarına hiç hakim değil...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Cok panik oynuyor...Kademeleri iyiydi bir hatasini görmedim
              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Neden bir topu daha taça atip sakinlesmiyorsun dostum.

Yorum

• Bugün iyiydi. Takım düzeldikçe o da düzelir.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün iyiydi. Takım düzeldikçe o da düzelir.
                    Bugün iyi olma sebebi geriye yaslanmamız. Bu gibi maçlarda çok iyi oynar , önde oynamaya çalıştığımız maçlarda ağırlığı nedeniyle yine sıkıntı yaşayacaktır.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Havadan sıkıntısı yok ama ayaklarına hiç hakim değil...
                      Halbuki transfer edildiğinde "ayağına çok hakim" diye bizi kekledi bazı arkadaşlar. Hey gidi.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bugün iyi oynadı ilk defa iyi oynadı sebebi yukarıda renktaşı dediği gibi takımın geriye yaslanmış olması ileri çıkıp baskı yapmaya kalksak yine ağır kalırdı
                        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Hiçbir savunma oyuncusu aşırı hızlı değildir,bizdeki en hızlı adam Aykut.Ben bugün Douglası beğendim en azından pas atmasını biliyor herif.

Yorum

• açıkta yakalanırsa az hızlı adam geçer bu adamı yabancı diye oynatıyorlar türk olsa çoktan kadro dışı kalmıştı.
                            Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Tam MRA'lık topçu ha.

Bütün takım yarı sahanın da yarısına geçip savunma yapıyorduk, işte o takımda muhteşem performans sergilerdi.

Ama takım boyu biraz açıldı mı adam alarm vermeye başlıyor.

Yani işimiz var senle Teçerya!
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Açıkta yakalanınca geçilmeyen tek bir tane stoper göstersenize bana ligde? Chedju hariç.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim