Ilk pozisyonu bence penalti ...Dizden mudahalesi var rakibe ayaktan degil..Dengesiz bir oyuncu izlenimi verdi fazla sert. Topu oyuna sokmasi tipik Brezilyali , iyi...Futbolu biliyor ama stoperde bazen yer tutma ozelligin iyi olsa bile caresiz kaldigin durumlar da var...Cok belini kirarlar , agir denilen Belkalem daha hizli mesela Douglas tan...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Douglas Franco Teixeira
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
arkadaslar adam rusyadan geldi ve rusya lıgınde boyle pozısyonlara kesınlıkle penaltı vermezler sabırlı olmak durumundayız bellıkı kuması cok ıyıTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Alınmasına belkide zamanında açıkladığım gerekçelerle en çok ben karşı çıktım. Fakat hırçın tarzı ve rakip ST'ler üzerine kabus gibi çökmesini beğendim. Rakibe aşağıdan yukarıdan fiziki güçle her türlü çalışıyor. Lazımdı böyle oyuncu diye düşünüyorum artık.Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
iki maçta da iyi ki almışız nokta transfer denilebilecek bi durumunu görmedim ama kadro derinliği açısından faydalı olacağını düşünüyorum
ve çok faul yaptığı gibi bir gerçek var daha önce bir renktaş rus liginden geldiğini ve orada bu tarz pozisyonların faul olarak değerlendirilmediği gibi bir tespit yapmışdı belki zamanla daha temiz oynamaya alışır...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Yaptigi faul akabinde golü yedikİlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok iyi faul yapıyor, şu ana kadar Aykut'tan veya Medjani'den iyi denebilecek bir futbolu yok.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Belkalem'den iyi mi Özkan abi ?İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaykut ve medjaniden pek artısı yok üstteki arkadasın dedigi gibi.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum