Beklenti büyük hızını ve tekniğini görmek için sabirsizlaniyorum..Insalah begenen arkadaslari yanilgiya ugratmaz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Douglas Franco Teixeira
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Douglasın bizdeki uyum ve faydası çok önemli..İçerdeki maçlarda paniklemeyecek ve defansı toparlayacak birine ihtiyaç var.Çabuk dağılan bir defansa şeflik yapar umarım..Antremanlara katılması ve defanstakilerle çalışması için bu ara iyi olurVakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Benim hiç umudum yok. Zaten adı geçmeye başladıktan sonrada defalarca karşı çıktım yavaşlığı dolayısıyla. İnş katkı verir yinede. Maliyetinin nispeten düşük olması en iyi yönü şimdilik.Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
Yaziklar olsun burdaki bazi futbol bilgisizlerine, defansinda Mustafa Yumlu var ve bu adami begenmiyolar?
Yaw yemin ederim arkadaslar, ya biraz arastirin yada futbol izlemeyi birakin.
bu adam cok iyi! Mbia cavandayi nasil seviyosaniz bunuda oyle seveceksinizBedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...
TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!
Yorum
-
Mustafa Yumlu'nun yarisi bile olamaz o ayri konu. Mustafa gibi topu taca ustaca atabilen ve rakip forveti dana gibi izleyen stoper yok Türkiyede.
Douglas ikili mücadelelerde iyi bir performans göstersin yeter. Ara transfer döneminde Papy gibi hizli ve atletik stoper alinirsa iyi bir ikili olurlar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum