Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz Risp ile Ayman almak icin Marcelinho yu satmadik.. Teklif geldi Wolfsburg, ve satildi. Bu Trasnferin Risp ile Ayman la ilgisi yok..Ikisinin gelecegi zaten belliydi..
    Yalniz bende Ayman i begendim, zaten Genclerbirliginde takip ediyordum. Sadece bence biraz fazla agressiv bence, her macta sari kart yiyecege benziyor....
    Trabzonspor 1967

Yorum

• Ben de tam aksini düşünüyorum........
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk yarı durgundu ama ikinci yarı acıldı.Sanırım 3 ön libero ile oynamaya alışmadıgı için zor oldu.Hüseyin ferhat ve ayman alan paylaşmada sorun yaşadılar.Ferhat çıkınca alan açıldı ve etkili oldu.Bu ara son zamanların en pozitif futbolunu oynayan bir hüseyin gördüm gördügümede inanamadım zaten
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• İyi top oynadı topları olumlu kullanmaya çalıştı ileriye dönük başarılı idi tebrikler ayman böyle devam et.
          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• beklediğimden çok daha iyi çıktı... hücuma destek oldu orta sahada top kesti iyi işler yaptı. beni utandırdı gerçekten... başarılarının devamını diliyorum

Yorum

• Bir maça bakarak yorum yapmak istemiyorum. Önümüzde uzun bir maraton var. Her şeyi zaman gösterecek.

Yorum

• ayman ilk maçında iyi bir görüntü sergiledi inşallah devamını getirir.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• insallah seni begenen bu taraftar iki mac sonra sulalene sovmez gercekler acidir ne yazikki sana da aynisini yapacaklar once muthissin bitansein kralsin deriz sonra ne sen kalirsin nede ......
                  ornekler fatih akyeller celalettinler emrahlar volkanlar

bide parantez meger ne buyuk topcuymussunda haberimiz yokmus

Yorum

• ilk maçı olması itibari ile ve bu kadar büyük bir taraftarın karşısında deplasman oyuncusu olarak oynamadığı için çok aşırı çaba sarfetti. çok topa koştu ve çok topa bastı.

topu çok iyi kullanamasa da mevcut önlibero kadrosu içerisinde topu en iyi kullanacağını gösteren futbolcu oldu.

transferinin önünde ve arkasında konuşmalr çok oldu. bunlara söylenecek laf da yok kanımca. ancak onurlu formamızı gayretiyle taşıdığı sürece olumlu eleştiri de alacaktır olumsuz eleştiri de.

Yorum

• ayman çok daha iyi olacak ve hüseyininde performansı dahada artacak güzel olacak çok güzel olacak

Yorum

• En büyük artısı Hüseyin in yükünü hafifletmesi oldu...
                        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• belkı huseyını de oynatmazlar artık transfer yaptık ya onun mevkısıne

Yorum

• İlk olarak alptugbaykal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            belkı huseyını de oynatmazlar artık transfer yaptık ya onun mevkısıne
                            Ziya Dogan olduktan sonra Hüseyini kesecek oyuncu dünyaya daha gelmemis gibi görünüm veriyor.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              insallah seni begenen bu taraftar iki mac sonra sulalene sovmez gercekler acidir ne yazikki sana da aynisini yapacaklar once muthissin bitansein kralsin deriz sonra ne sen kalirsin nede ......
                              ornekler fatih akyeller celalettinler emrahlar volkanlar

bide parantez meger ne buyuk topcuymussunda haberimiz yokmus
                              bırsey dıyemeden gecemeyecem ya ne kadar negatıf bı taraftarsın kusura bakma ama soolemeden gecemedım

Yorum

• İlk olarak messiburhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bırsey dıyemeden gecemeyecem ya ne kadar negatıf bı taraftarsın kusura bakma ama soolemeden gecemedım
                                suan hersey cok guzel gidiyo takimda mukemmel bir hava var sampiyonluk yonunde adimlari birer birer asiyoruz ve ben bu durmda
                                negatif bir durus sergiliyorum dimi alin umutlariniz sizin olsun 23 yildir oldugu gibi devam edin ama merak ediyorum nezaman gercekleri goreceksiniz nezaman altyapimizdaki vasat adamlarin bile aymanlardan ferhatlardan iyi olduklarini goreceksiniz oyuzden devam edin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim