Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Milli takıma davet edilen Mısırlı Ayman Abdülaziz askerlik problemi nedeniyle ülkesine gidemiyor

Gana'da yapılacak Afrika Uluslararası Kupası maçları nedeniyle ülkesinin milli takımına çağrılan Mısırlı Ayman Abdülaziz askerlik problemi nedeniyle ülkesine gidemiyor.

Ayman, askerlik problemi nedeniyle ülkesi Mısır'a gidemiyor. Henüz ülkesinde askerliğini yapmamış olan Ayman, hem Türk, hem de Mısır pasaportu taşımakta.

Ayman, Afrika Uluslararası kupa maçları için milli takımlarından davet almasına rağmen ülkesine gidemiyor. Ülkesine gitmesi halinde hemen silah altına alınacak olan Ayman'ın bu problem yüzünden geçen günlerde eşiyle Dubai'de buluşarak, hasret giderdiği öğrenildi.

haber61.net
    Toplasan 5 satırlık bir haberde tam 4 defa aynı şeyi yazmış adamlar

Bu sitenin okuyucuları bir kereden anlamıyor sanki..

Keşke ülkesinde askere gitse de bir daha da gelmese..
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Kendi ellerimizle seve seve teslim edebiliriz ülkesine ..Ne de olsa vatan borcu namus borcu yapsın askerliğini ..Hem Trabzonspor kaçmıyor ya askerliğini tamamladıktan sonra gelir,oynar..Biz de yüreğimiz ağzımıza gelmeden,rakipten birinin her an kafası kırılacak korkusuyla maç izleme derdinden de kurtulmuş oluruz..

Yorum

• En kısa zamanda senden kurtulmak dileğiyle başka söylenecek bişi yok senin için. Allah ın belası
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• adam hem kasap hemde bir pozisyonda yattarayla kavga edip iyi oynamak isteyenlerede engel oluyor !!!

Yorum

• dün aymanda hiçbişi yapamadı çok vasattı.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dün aymanda hiçbişi yapamadı çok vasattı.

vasat degil kötü
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                vasat degil kötü
                hem vasat hem kötü.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

hem vasat hem kötü.
                  hehe...ama gercekden berbat oynuyor bukadar da olmaz yani...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hehe...ama gercekden berbat oynuyor bukadar da olmaz yani...
                    ama dün sadece ayman değil,serkan ahmet yattra dışında herkes vasattı.çok büyük umutlar beslediğimiz gökdeniz bile.

Yorum

ama dün sadece ayman değil,serkan ahmet yattra dışında herkes vasattı.çok büyük umutlar beslediğimiz gökdeniz bile.
                      evt dogru söylüyorsun...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• hangi biri iyi oynadı ki
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• futbolcular olarak 5 para etmez, ama kasap olarak altin degerinde

Yorum

• Ülkesinde asker kaçağı olduğu için milli maçlarda forma giyemeyecek Ayman'ın üzüntüsü bir kat daha arttı. Bordo-mavili oyuncu, oda arkadaşı Risp'in ülkesine dönmesiyle bir moral bozukluğu daha yaşadı. Ayman'ın idmanlardaki durgunluğu dikkat çekiyor.
                            vs vs
                            git de arkandan bi de vatan haini demesinler
                            ......mutedil dalgalı..
                            fırtına ihtilal efsane

Yorum

• bir futbol takımının tanka ihtiyacı olamayacağına göre, gönderilsin, benim şaşırdığım neden fm2008 de bu kadar iyi yapılmış.. scoutlar iyi çalışmıyor..
                              Girls from your city

Yorum

• İlk olarak mutrup tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bir futbol takımının tanka ihtiyacı olamayacağına göre, gönderilsin, benim şaşırdığım neden fm2008 de bu kadar iyi yapılmış.. scoutlar iyi çalışmıyor..
                                database boyutunu fazla büyük yapma ondandır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim