Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mantalite Prensi Ayman ın Kanat oyuncuları Gökdeniz ve Yattaya maç içinde sürekli ileri çıkın diye işaretler yapması beni şaşırttı.Kesin bu gece Ziya Doğan arayıp fırçalayacaktır
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Topun ayağına bu derece yakışmadığı bir başka futbolcu daha var mıdır acaba yeryüzünde..

Topa sanki kıracakmış gibi, futbolcuya da sanki öldürecekmiş gibi giren bir adamın bu takımda hem de kendisinden hiç de geri kalmayacak kadar vasıfsız bir Hüseyin ile en önemli mevkii olan önliberoda birlikte oynuyor olmaları nasıl bir kabustur böyle..
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• ya bi topu düzgünce kontrol edip bi pas atamıyo rahat rahat
        göğsüne gelen her topu yere indireceğine havaya kaldırıyo sora pas atayım derken yanındaki adam alıp gidiyo topu
        top tekniği sıfır anca biçerdöverlik yapıyo

Yorum

• top kesiciliğinin yanında oyuna direkt paslarla katkı anlamında biraz zayıf kaldın....hadi bunu anlayabilirimde akşam 5 kere kafa vurulacak topa taban kaldırma aptallığını kusura bakma hiç anlayamadım...

Yorum

• de get köyüne ayman

Yorum

• Bu adamın,bu takımda ne işi olduğuna dair bana olumlu bir gerekçe gösterin;bende yanıldığımı anlayayım;ama baktığımız da zarar dan başka bişi verdiği yok .

Devre arasında bu adam gönderilmez ise sonumuz çok kötü olabilir,aklım almıyor yaa,kelime bulamıyorum bu adama diyecek bu kadar futboldan anlamayan bu kadar kasap bi şahısın,Trabzonspor da nasıl barındığını anlayabilmiş değilim...
              En son Sacit tarafından düzenlendi; 26.11.2007, 10:58.

Yorum

• daha poposunu ayağa kaldıramıyo futbolcu olacak..
                hasan oynasın daha iyi hiç deil koşar

Yorum

• faulsüz bir haraketini görmedim
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Türk futbolunun bu adamdan kurtulması lazım... Kesin bi özel hastaneyle anlaşması var.. bu kadar kasap bi adam olamaz....

MARMARA UNI-TS

Yorum

• Sevimsiz renksiz antipatik bir futbolcu sadece adam biçiyor koşuyor.
                      revizyon şart mutlaka en az 7,8 oyuncu gitmeli yepyeni bir Trabzonspor istiyorumm
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• yahu desinler ki "biz bundan sonra gençlere önem vereceğiz.. gençlerden iyilerini takıma monte edeceğiz,yanlarına da 2 tane lider futbolcu alacağız.. ama bizden 3-4 sene şampiyonluk beklemeyin..." vallahi de razıyım,billahi de razıyım.... yeter ki bu tip adamları temizlesinler bu takımdan...

MARMARA UNI-TS

Yorum

• Szymek'e futbolu bıraktırıp,Ayman'a futbol (!) oynattıran zihniyete yazıklar olsun!!!!!

Yorum

• nasılll alıyorr bunu mısır miilli takıma yaa bu mısırda oyanarsa hasan brezilya milli taakımında oynar!!
                            TRABZONSPOR
                            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• valla helal olsun ilhan cavcav'a !!! bunun gibi adamdan bile kâr edebiliyor

Yorum

• hırsı başa bela...
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim