İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ayman Abdelaziz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kardeş sanırım yanlış anladın.ben o yazıyı ayman a destek olnuyor veya olalım düşüncesiyle yazmadım.sadece hakemin ayman gibi fizik gücü yüksek bir oyuncunun düşünce gerçekten bi müdahale ile düşürüldüğünü anladığını anlatmak istemiştim.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
-
aynen......İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakem baktı ayman gibi oyuncu yıkıldı tereddütsüz penaltıyı verdi...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Futbolcu diyenler de.İlk olarak emrahs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAYMAN sana "ırkçı" diyenler utansın!
Yorum
-
Penaltı yaptırdığında yüz ifadesi çok komikti,duygulandı resmen.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak emrahs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAYMAN sana ırkçı diyenler utansınfarzedelim Ayman 20 macimizda forma giydi epeyi oynadi .İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcu diyenler de.
Ben sadece ERciyes kupa rövansidaki ilk yarisini begendim hatta sasirmistim bu o Ayman mi fakat tek bir ilk yari olsun oyununu begenbilmissem , gercektende iyi oynamisti bayagi baski kurdu etkili paslar top celmeler tehlikeli ortalar yapmisti , bu Ayman hoca tarafindanmi bu kasap futboluna yönetiliyor anlamadim ama gereken oyununu oyniyabilecigini de tek bir 45 dk. olsun gösterebilmisti .
Mesela ayni seyi Celo icin söyleyemem , hic bir iyi macini hatirlamiyorum. Keceli ayni , Hasan hic olmazsa ara sira mücadeleden kazaniyor yeterli olmasada.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
arkadaşlar bu ayman denilen adama hakaret etmişim diye forumdan 1 hafta ceza aldım ama ben gene de idda ediyorum bu adamın futboldan anladığı yok aksini idda edenin de alnını karışlarım (mecazi anlamda)İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcu diyenler de.♥Umut Bulut♥
Yorum
-
şakaydı dimi buİlk olarak topalkaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adam süpermiş yahu neden daha önce gelmedi
adam kesinlikle takımın bel kemiği oldu çıktı
artık hüseyin aymanın tozunu yutar
defansın önünden top alıp oyun kurması
ortadaki oyunu boş kanatlara dağitması
top sıkışınca hemen müdahele edip oyun açması
kalemizin önünde birebir mücadeleyle yaptığı defans
bütün bunlar hemde ilk maçta
bu adam
çanavar çanavar

Hadi eyvallah..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar