Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ayman Abdelaziz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kötü bir topçu değil, sıradan topçuların takımına döndük zaten. Yeni gelenlere bakınca gitmeli diyesi geliyor insanın. Ama sorun çıkarmayacaksa iyi bir yedekte olabilir.
    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• gitsede kurtulsak yahu
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• ya arkadaşlar şu transferleri yapmadan önce takımdaki en iyi oyunculardan biriydi
        ben kocaeliliyim aymanın olduğu dönemlerde kocaelinin maçlarına gidiyodum takımın en önemli adamlarından biriydi her maç bi dünya tezahürat yapardık aymana takımıs evdirmek için savaşçı bi futbolcu bu kadar eleştiriyi haketmediğini düşünüyorum
        HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya arkadaşlar şu transferleri yapmadan önce takımdaki en iyi oyunculardan biriydi
          ben kocaeliliyim aymanın olduğu dönemlerde kocaelinin maçlarına gidiyodum takımın en önemli adamlarından biriydi her maç bi dünya tezahürat yapardık aymana takımıs evdirmek için savaşçı bi futbolcu bu kadar eleştiriyi haketmediğini düşünüyorum
          sana katiliyorum..

Yorum

• Ayman bence de mücadeleci.yedek olarak takımda kalmasında yarar var diye düşünüyorum.
            Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• yapılan Transferleri gördükçe ya Ayman yada Hüseyinden birinin gidici olduğunu seziyorum.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bizim Arkadaş uçakta rastlamış Ayman'a sormuş ona gidicimisin diye yok demiş kalıyoru gitmeyecem....
                inş gider
                Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim Arkadaş uçakta rastlamış Ayman'a sormuş ona gidicimisin diye yok demiş kalıyoru gitmeyecem....
                  inş gider
                  Ben tanırım Ayman'ı hep böyle şakacıdır

Senin arkadaşada şaka yapmış anlaşılan

Gitsin ya ne işi var daha bu kadroda
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• takıma manevi olarak rahatsızlık verecek takımın sistemini moralini bozacak hurursuzluk yaratacak bir fazlalık ayman
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya arkadaşlar şu transferleri yapmadan önce takımdaki en iyi oyunculardan biriydi

evet transferlerden önce en iyilerden olabilir.koyunun olmadığı yerde keçiye de abdurrahman çelebi diyorlar zaten
                      Umut Bulut

Yorum

• Insallah gonderirken degerinden daha cok para kazaniriz. Benim gozumde 500.000 $ dan fazla etmezya bir ihtimal belki fazla veren olur. Yada Engin Baytar veya Erman Kilic la takasta kullanilmasida cok yerinde olur.
                        Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• yahu aymana hiç talip yokmu?
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• yaşı yüzelliyi geçti mi evet,kasap gibi mi oynuyor evet,
                            geçen sene takımın en çok mücadele eden,en etkili ve en faydalı isimlerinden biri miydi yine evet.türk statüsünde mi evet.o halde en azından bu sene kalsın mı?faydalı olur mu?
                            cevap düşünmek lazım.iyi bir oyuncu için eder fiyata takasta kullanılabilir ama haybeye ucuza satmaya elden çıkarmaya gerek yok bence.
                            Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                            Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• bu sezon kesinlikle gönderilmeli.çünkü elimizden çıkaramzsak artık sonraki seneler aymana talip çıkacağını sanmıyorum.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Başımıza musallat oldu gitsin artık yeri yok bu kadroda :hırr
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim