Kötü bir topçu değil, sıradan topçuların takımına döndük zaten. Yeni gelenlere bakınca gitmeli diyesi geliyor insanın. Ama sorun çıkarmayacaksa iyi bir yedekte olabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ayman Abdelaziz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ya arkadaşlar şu transferleri yapmadan önce takımdaki en iyi oyunculardan biriydi
ben kocaeliliyim aymanın olduğu dönemlerde kocaelinin maçlarına gidiyodum takımın en önemli adamlarından biriydi her maç bi dünya tezahürat yapardık aymana takımıs evdirmek için savaşçı bi futbolcu bu kadar eleştiriyi haketmediğini düşünüyorumHAMİ_41
Yorum
-
sana katiliyorum..İlk olarak hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşlar şu transferleri yapmadan önce takımdaki en iyi oyunculardan biriydi
ben kocaeliliyim aymanın olduğu dönemlerde kocaelinin maçlarına gidiyodum takımın en önemli adamlarından biriydi her maç bi dünya tezahürat yapardık aymana takımıs evdirmek için savaşçı bi futbolcu bu kadar eleştiriyi haketmediğini düşünüyorum
Yorum
-
Ben tanırım Ayman'ı hep böyle şakacıdırİlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Arkadaş uçakta rastlamış Ayman'a sormuş ona gidicimisin diye yok demiş kalıyoru gitmeyecem....
inş gider

Senin arkadaşada şaka yapmış anlaşılan
Gitsin ya ne işi var daha bu kadroda
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
İlk olarak hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşlar şu transferleri yapmadan önce takımdaki en iyi oyunculardan biriydi
ben kocaeliliyim aymanın olduğu dönemlerde kocaelinin maçlarına gidiyodum takımın en önemli adamlarından biriydi her maç bi dünya tezahürat yapardık aymana takımıs evdirmek için savaşçı bi futbolcu bu kadar eleştiriyi haketmediğini düşünüyorum
evet transferlerden önce en iyilerden olabilir.koyunun olmadığı yerde keçiye de abdurrahman çelebi diyorlar zaten♥Umut Bulut♥
Yorum
-
Insallah gonderirken degerinden daha cok para kazaniriz. Benim gozumde 500.000 $ dan fazla etmezya bir ihtimal belki fazla veren olur. Yada Engin Baytar veya Erman Kilic la takasta kullanilmasida cok yerinde olur.Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı
Yorum
-
yahu aymana hiç talip yokmu?
Yorum
-
yaşı yüzelliyi geçti mi evet,kasap gibi mi oynuyor evet,
geçen sene takımın en çok mücadele eden,en etkili ve en faydalı isimlerinden biri miydi yine evet.türk statüsünde mi evet.o halde en azından bu sene kalsın mı?faydalı olur mu?
cevap düşünmek lazım.iyi bir oyuncu için eder fiyata takasta kullanılabilir ama haybeye ucuza satmaya elden çıkarmaya gerek yok bence.Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
bu sezon kesinlikle gönderilmeli.çünkü elimizden çıkaramzsak artık sonraki seneler aymana talip çıkacağını sanmıyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum