Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Beşir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selçuk seninle altyapıdaki çoğu futbolcu hakkında hemfikiriz ancak Beşir konusunda sana katılmıyorum. Onu defalarca izlemiş biri olarak Trabzonspor seviyesine çıkmasını mümkün görmüyorum. Ancak bir yıl daha şans verilmeli o da belki ortalama bir performans gösterirse takasta falan elimizi güçlendirir diye
    Beşir,Trabzonspor gibi bir takımda oynamanın ne olduğunu anlamış gibi görünmüyor,çok çalışması gerektiğini kavrar,böyle bir fırsatın çok az kişiye nasip olduğunu idrak ederse,o eşiği atlarsa bir ihtimali daha var.
    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selçuk seninle altyapıdaki çoğu futbolcu hakkında hemfikiriz ancak Beşir konusunda sana katılmıyorum. Onu defalarca izlemiş biri olarak Trabzonspor seviyesine çıkmasını mümkün görmüyorum. Ancak bir yıl daha şans verilmeli o da belki ortalama bir performans gösterirse takasta falan elimizi güçlendirir diye
      mental sorunlarini yenerse potansiyel var, bundan eminim

isi zor

lakin ayni sorunlari burakta yasamisti, ondan özellikle senol hoca ona dokunursa biseyler olabilecegini düsünüyorum

hatirliyorum altyapida 17-18 yasinda paf takimda oynarken bu cocugu duran toplarda 4-5 kisi tutuyordu...

potansiyel kesinlikle var, sadece kendini yenmeli
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• fanatik bir trabzonspor taraftarı olarak söylim. profosyonel futbolcu olsam , bu taraftar profilindeki bi takımda oynamam. tarihte bir sezonda en cok gol atmıs oyuncusu eleştiriliyor Burak gittikten sonra 15 gölü geçen bir forvetimiz oldumu? olmadı. burak bu sezon yarım yamalak oynadığı halde 20 gölün üzerine çıktı. adam daha ne yapsın?

Komiksiniz ya.size özkan sümerin vaat ettiği acı çekmek müstehak ))

Yorum

• Bir tane de burada var geleceğin Burak Yılmaz'ı

Sonuç; Samsunspor kiralık

.

Yorum

• Benim izlediğim her maçta gol attı. Gol şansı çok yüksek bir oyuncu. Evet üst düzey bir top tekniği olmayabilir ama zaten bu fizikteki oyuncularda bunu beklemek zor. Dışarıdan biraz tembel bir görüntü veriyor olabilir. Ama bazı oyuncuları maçlardaki görüntüsüne göre değerlendirmek lazım. Geçmişte Samsunspor'da fark yaratamamış deniyor. Emin olun Abdulkadir ve Yusuf da ikinci ligde oynasalar kendilerini gösteremezlerdi. İkinci ligin mantalitesi bambaşka. Yani şu takımda Rodellega'dan çok mu aşağı kalır, neden kadroda tutulmak istenmez anlamıyorum. Üstelik bir santrofor bulmak demek neredeyse 10 yılını garanti altına almak demek. Futbolda en zor oyuncu yetişen mevkilerden biri mutlaka tutulması gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Toraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim izlediğim her maçta gol attı. Gol şansı çok yüksek bir oyuncu. Evet üst düzey bir top tekniği olmayabilir ama zaten bu fizikteki oyuncularda bunu beklemek zor. Dışarıdan biraz tembel bir görüntü veriyor olabilir. Ama bazı oyuncuları maçlardaki görüntüsüne göre değerlendirmek lazım. Geçmişte Samsunspor'da fark yaratamamış deniyor. Emin olun Abdulkadir ve Yusuf da ikinci ligde oynasalar kendilerini gösteremezlerdi. İkinci ligin mantalitesi bambaşka. Yani şu takımda Rodellega'dan çok mu aşağı kalır, neden kadroda tutulmak istenmez anlamıyorum. Üstelik bir santrofor bulmak demek neredeyse 10 yılını garanti altına almak demek. Futbolda en zor oyuncu yetişen mevkilerden biri mutlaka tutulması gerektiğini düşünüyorum.
              Besir'i savunmuyorum ve çok da is yapacagini sanmiyorum, ama kesinlikle bende birkaç gündür pttnin ve alt liglerin farkli bir dünya oldugunu yazmak istiyordum, unuttum yazmadim.... Abdülkadir'i pttye koysak o seviyenin 5 gömlek üstü olmasina ragmen 10gol 10 asist mi yapacak ? kesinlikle çok zor,,, futbolda öyle her zaman 2+2=4 matematigi islemez...
              haa ama bu meselâ Abdülkadir Parmak için de geçerli, 40 maç 1gol 1asist yapmismis, o tarz pirpir topçularin o ligde isi zordur, istsinâlari bir kenara birakalim.... ha ama mesela Besir o fizikle aslinda tam da pttye uygun, ki çok da berbat degildi etkili oldu sayilir...
              bu islerde biraz da etrafindaki topçularin kalitesi önemli, sonrasi nasip kismet sans... sahalarin durumu falan bunlar da önemli
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Altyapıdan gelmiş olmasaydı, sezon hazırlık kampında yer alabilir miydi?

Yorum

• Neyse Samsun'a bonservisiyle vermişiz artık yeni kariyerinde başarılar.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• ücretsiz birakilmasi büyük hata, ne olursa olsun

yetistirme bedelini almama gibi bir hata yapmazlar umarim
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 31.07.2018, 23:56.

Ünal Karaman

Yorum

• birakin da o kadar kiyak yapalim,,, seneye Enes'i bize verirler, kolaylik saglarlar, konusmuslardir bu konuyu

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        birakin da o kadar kiyak yapalim,,, seneye Enes'i bize verirler, kolaylik saglarlar, konusmuslardir bu konuyu
                        bu enes de bir tek isik göremiyen benim sanirim

bizim altyapida olsa forumda taslanirdi, eminim

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu enes de bir tek isik göremiyen benim sanirim

bizim altyapida olsa forumda taslanirdi, eminim
                          abartma yau denemeye deger, Samsun'dan millî takima seçilmek kolay degil, vardir bir yetenegi, degerlendirir degerlendirmez o ayri

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abartma yau denemeye deger, Samsun'dan millî takima seçilmek kolay degil, vardir bir yetenegi, degerlendirir degerlendirmez o ayri
                            menajeri sectirtmistir

Ünal Karaman

Yorum

menajeri sectirtmistir
                              ya pirag habu isleri

Yorum

menajeri sectirtmistir
                                İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya pirag habu isleri
                                Bu diyaloğunuzdan sonra aklıma nedense şu replik geldi:

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim