Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Beşir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu piyasada kiralık genç forvetin işi zor, oynatmazlar.
    doğru.genç ve kiralık olunca süre vermiyorlar.samsunsporda iki 33 yaşındaki forvete(ayite ve göksu) toplamda 3500 dakika süre vermişler.toplamda attıkları gol sayısı 8

şu anlaşma yapılabilir.misal 2000 dakika oynatırsan maaşını biz karşılıyoruz.yeterli süreyi vermezsen maaşını verirsin.
    TEKKEBALL

Yorum

• Seneye N'Doye olmayacak, Rodallega mutsuz ve gidecek, Burak'in durumu belirsiz. Yani 3 forvetimiz giderse yerine 3 forvet almamiz gerekiyor. Bizim 3 forvet birden almamiz imkanlar arasinda yok, 2 forvet bile zor aliriz. Bu yüzden seneye 3. forvet olarak kadro'da bulunmali. Hem yönetimin sürekli bahsettigi Trabzon'lu sifatina uymasi, hemde maliyeti az olmasi kendisi icin bir sanstir.

Suan takimdaki 3. forvetimiz 1.5+ milyon euro aliyor oturdugu yerden. Muhammet'in maliyeti en fazla 70 bin euro'dur.
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• Bir gün, kim bilir bilmem kaçıncı kez Trabzonspor zirve kulübüdür, tüm futbolcuları seçmece olmalıdır, Trabzonspor oyun parkı, deneme tahtası, öz evlat şevkat yeri değil derken çatlayacağım, haberlerden duyacaksınız böyle böyle derken sonunda çatladı ve öldü diye
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 18 yaşında bütün ülkenin dikkatini çekmişken, takır takır gol atan sudan ucuz genç yıldızı amatöre yolla geleceğini baltala, git 20-25 milyon TL dök Muhammet Demir'i al getir. Muhammet Beşir o sezon devam etseydi ve önü kesilmeseydi, attığı her gol bize milyon euro olarak geri dönecekti. Belkide sezon sonunda 10 milyon euro değerinde forvetimiz olacaktı.

Kulübede kimler kimler oturdu, 10 milyon TL kazanan adamı utanmadan kulübede oturttuk sonra vay efendim borcumuz niye 1 milyar oldu ? Yolunacak kaz muamelesi gördün de ondan. Kulübede 10 milyon TL kazanan 40 yaşında hedefsiz, doymuş Ndoye yerine 200 bin kazanan 18 lik 20 lik aç genç forvet görmek istiyorum. Ramil de olabilir, önemi yok.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            18 yaşında bütün ülkenin dikkatini çekmişken, takır takır gol atan sudan ucuz genç yıldızı amatöre yolla geleceğini baltala, git 20-25 milyon TL dök Muhammet Demir'i al getir. Muhammet Beşir o sezon devam etseydi ve önü kesilmeseydi, attığı her gol bize milyon euro olarak geri dönecekti. Belkide sezon sonunda 10 milyon euro değerinde forvetimiz olacaktı.

Kulübede kimler kimler oturdu, 10 milyon TL kazanan adamı utanmadan kulübede oturttuk sonra vay efendim borcumuz niye 1 milyar oldu ? Yolunacak kaz muamelesi gördün de ondan. Kulübede 10 milyon TL kazanan 40 yaşında hedefsiz, doymuş Ndoye yerine 200 bin kazanan 18 lik 20 lik aç genç forvet görmek istiyorum. Ramil de olabilir, önemi yok.
            o dönem tembellik yapmış diye söylenti vardı. urfa'da ünal hoca çok tembel dedi diye haber gördüm, doğru mu bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o dönem tembellik yapmış diye söylenti vardı. urfa'da ünal hoca çok tembel dedi diye haber gördüm, doğru mu bilmiyorum.
              Muharrem Usta BMN kahvaltısında kendi söylemişti,çok tembel vs. diye.

Yorum

• Trabzonspor'da yedek futbolcu as futbolcunun yerine girdiğinde ası aratırsa zirve takımı hüvviyetinizi koruyamazsınız. İsterse karın tokluğuna oynasın. Elinizdeki yanlışlara bakıp başka yanlışları mantığa bürüyorsunuz. Her futbolcuya da Fatih-Gökdeniz-Yusuf-Abdülkadir çizgisinden bakmaktan vazgeçin lütfen
                En son Travelair tarafından düzenlendi; 30.04.2018, 17:58.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu sezonki sistemimiz burak efendiye gol attırma sistemi idi.yıllık maliyet 4 milyon avro

madem bu sistemi uyguluyoruz niye 50 bin avroya oynayacak aynı tarzda oynayan beşire gol attırmadık?

beşirde gayet güzel defansın arkasına sarkıyor.
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu sezonki sistemimiz burak efendiye gol attırma sistemi idi.yıllık maliyet 4 milyon avro

madem bu sistemi uyguluyoruz niye 50 bin avroya oynayacak aynı tarzda oynayan beşire gol attırmadık?

beşirde gayet güzel defansın arkasına sarkıyor.
                    atamadığı ve atamayacağı için, bunu anlamak çok mu zor?
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Jun Suk,M.Demir,N'Doye,Hugo ?? Bunlar hangi sebepten başarısız oldular ?

Jairzinhoo ??

Bu arada Beşir 3.forvet olarak kadroda bulunmalı seneye.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Jun Suk,M.Demir,N'Doye,Hugo ?? Bunlar hangi sebepten başarısız oldular ?

Jairzinhoo ??

Bu arada Beşir 3.forvet olarak kadroda bulunmalı seneye.
                        bazı forvetler vardır hem kendileri gol atar hemde takım arkadaşlarının gol yollarını açar.misal edin dzeko diego costa gomis adebayor vs

misal gs nin bjk ye attığı ilk golü izleyin .gomis kafayla rodrigıez e indiriyor nagatoma asisti yapıyor golü atan ön libero fernando.

başka işlerede yetişmeye çalışan forvetlerin görece gol sayısının az olmasına bakmayın.

amaç pas oyunu ile skora gitmek ise suarez tarzı forvetlerle yola çıkarsın.

amaç orta sıralar ise kontra atağa yatkın burak tarzı forvetler ile oynarsın.

zaten bu yüzden niye beşir değilde burak sorusunu sordum.yoksa elde misal adebayor vardır o zaman niye beşir yok diye sorulmaz.çünkü farklı tarzda oyuncular.

özetle burak yılmaz transferi hata idi.
                        TEKKEBALL

Yorum

• Beşir ile Burak aynı tarz mı yani ?

Ayrıca sorduğum soruya cevap vermedin.Jun Suk,M.Demir,N'Doye,Hugo ile neden başarılı olamadık ?

Burak'ın attığı gollerden daha haberin yok eminim Beşir'i falan da izlememişsindir.

Yorum

• Ne yapmış Samsun'da da medet bağlanıyor bu adama?

Daha ikinci ligde fark yaratamayan adamdan ne çıkar.

Yeteneğine tembelliğiyle ihanet eden kendine yazık eden bir başka öz evlat.

Yallah 3. Lige.
                            #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beşir ile Burak aynı tarz mı yani ?

Ayrıca sorduğum soruya cevap vermedin.Jun Suk,M.Demir,N'Doye,Hugo ile neden başarılı olamadık ?

Burak'ın attığı gollerden daha haberin yok eminim Beşir'i falan da izlememişsindir.
                              tipleri benzer oldugundan futboluda benzer oldugunu düsünmüstür trollzinho

burak normal santrfor, besir pivot santrfor

nerdeyse bütün özellikleri degisik 2 oyuncu

ama yani ikiside benzer tip, 17 numara vs... olunca ayni olmus oluyor bu güruh icin
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                neden son sans???

burak, costa, drogba gibi bi ton santrfor 23-24 yasindan sonra siyrildi, 20 yasindaki besire neden böyle bir baski yapilsin

zaten durmadan 7-8 kulüp onunlan ilgileniyormus, kirala disarda bizim yatirimimiz olmadan gelissin

diyelim Türklerin sahibi oldugu fortuna sittard, fc will 1900 gibi kulüplere kirala orada yetissin...
                                Selçuk seninle altyapıdaki çoğu futbolcu hakkında hemfikiriz ancak Beşir konusunda sana katılmıyorum. Onu defalarca izlemiş biri olarak Trabzonspor seviyesine çıkmasını mümkün görmüyorum. Ancak bir yıl daha şans verilmeli o da belki ortalama bir performans gösterirse takasta falan elimizi güçlendirir diye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim