Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Beşir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yasiyormus

bu arada samsuna kiralik, baslikta yanlis yaziyor
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Adama forma vermediler yahu,böyle berbat gittikleri sezonda en kritik maçta da aslanların önüne attılar,gol atması iyidir,güzel.
      • Memento mori

Yorum

• Bu hafta da atmış golünü,tebrik ederim.
        • Memento mori

Yorum

• Yine boş kale
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yine boş kale
            önemli olan orada bulunmak

o da bir yetenek

ps. bizim icin yeterli demiyorum

Ünal Karaman

Yorum

• Bence bizim takımda bulunmalı yetenekli genç futbolcuları ptt ligi takımlarına kiralayarak kazanamayız gelsin 3.forvet olsun Ndoye yerine 2 sene kadroda tutarsın yeri geldiğinde kupa maçında filan şans verirsin olmuyorsa da fazla zorlamadan yollayıp alttan yenisiyle değiştirirsin Avrupa'da büyük takımlar hep böyle yapıyorlar.

Yorum

• Ya gelecek sezon yeni bir kariyer inşa edecek ya da sönüp gidecek.
                If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                Milton Friedman

Yorum

• Bomboş karşı karşıya kaldığı pozisyonu nasıl harcadığını gördük yine seneye yer bulsun kendine bizde olmaz.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Muhammet Beşir, 29, aus Türkei ➤ Adana 01 FK, seit 2025 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 150 Tsd. € ➤ * 01.01.1997 in Trabzon, Türkei

600 küsür dakikaya 5 gol sığdırması önemli(son maçta attığı gol henüz işlenmemiş transfermarkt da).tarzı burak yılmaza benziyor.topla ilişkisi biraz kötü.

yıllık maliyeti burakın 4 milyon avro bonserviside katarsak.haliyle topla yetenekleri kısıtlı ama son vuruşcu iki golcüden senelik maliyeti 100 bin avro yu geçmeyecek beşir tercih edilebilir.denenebilir en azından.keşke bu sezon beşire 2500 + dakika süre verselerdi. işte bu yüzden 1461 projesi önemli idi.batırdılar.

kulüplerde maliyet performans hesabı yapılmalı.diğer türlü indiragandi olayları olur ve kulüp batağa saplanır.
                    TEKKEBALL

Yorum

• Seneye Fatih Tekke nin takımı Denizlispora kiralık verilmeli ve son sansi olmali

Yorum

• Zirve kulübündeki futbolcular ülkenin her açıdan en kaliteli futbolcuları olmalı. Denenecek yer burası değil. Başka kulüplerde gelişimine devam etmeli
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Seneye Fatih Tekke nin takımı Denizlispora kiralık verilmeli ve son sansi olmali
                          Katılıyorum.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Seneye Fatih Tekke nin takımı Denizlispora kiralık verilmeli ve son sansi olmali
                            neden son sans???

burak, costa, drogba gibi bi ton santrfor 23-24 yasindan sonra siyrildi, 20 yasindaki besire neden böyle bir baski yapilsin

zaten durmadan 7-8 kulüp onunlan ilgileniyormus, kirala disarda bizim yatirimimiz olmadan gelissin

diyelim Türklerin sahibi oldugu fortuna sittard, fc will 1900 gibi kulüplere kirala orada yetissin...

Ünal Karaman

Yorum

• bu piyasada kiralık genç forvetin işi zor, oynatmazlar.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu piyasada kiralık genç forvetin işi zor, oynatmazlar.
                                onun icin makul yabanci takimlar öneriyorum

hatta yönetim bir adim öne gide bilir...

diyelim sultan kaldi denizlide...

git denizli ile anlas

nasil anlasma?

besiri 1000dk oynatirsan önümüzdeki 5 yilda gelecek olasi bonservis ücretinden %5, yetistirme payindan %15

1500 dk oynatirsan bonservisden %10, paydan %25

2000dk oynatirsan %15, %30

bak oynatmiyor mu?

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim