Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Beşir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• herkesin bundan bir şey olmaz diye fikir birliği ettiği arkadaş...keşke bizi haksız çıkarsa

Yorum

• suk efendiden daha mı yetersizmiş inanmam
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• N'doye kazmasına verdiğin süreyi bu adama ver en azından 4 golü vardır bu takımda.
        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• yetersiz bir oyuncu 1461'de başarılar. Trabzonsporda forma giymek kolay olmamalı Şanlıurfadan kovulan bir topçunun sırf Trabzonlu olması onun bu formayı giyebileceği anlamına gelemez.
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• batuhan karadenizden bile kötü bir oyuncu. bu çocuktan bir cacık olmaz arkadaşlar kendinizi kandırmayın. çok ağır ve kilosu fazla.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yorum

• beşir için üzüldüm 1461e gitmek demek istemiyoruz satamadıkda öyle kaldı elimizde demek bu yaştaki bir adamın sürekli alt lige doğru ilerlemesi kariyerinin ne doğrultuda ilerleyeceğini az çok gösteriyor

yerinde olsam tesisden dışarı çıkmam sabah akşam özel hoca ile antreman yaparım
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bence de çok yetenekli değil.. Fakat fiziği aynı yazıcı gibi çok yerinde..

Yapması gereken belli. Yazın dahil sezon başlayana kadar güç hız pozisyon alma son vuruş çalışması lazım.. Bunu bir fiil her gün extra idmanlarla yapması lazım. Size yapmasına hiç gerek yok.. Zaten fizik var..

1.5 senesi var önünde.. Çalışırsa o fizikle kazanır bence.

Yorum

• Dame doye yerine bu uşak bile daha iyi olabilirdi. Gerçi onun yerine kimi koysak bana daha iyi olacakmış gibi geliyor artık.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• takti ilk macinda
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Gelecekte trabzonsporda oynayacak düzeye gelemeyebilir ama bu tarz oyuncuları anadolu takımları sever. iş de yaparlar anadoluda. Bizim trabzonspor olarak bu tarz oyuncuları anadoluya az miktar bonservisle de olsa pazarlayabiliyor olmamız lazım. Zaten altyapımız sonsuz bir maden. Her sene 3-4 tane bu tarz oyuncuyu 400-500 euroya da satsak güzel kaynak çıkarabiliriz.

Yorum

• ünal karamanin laflari ise mi yaradi
                          kilo vermis, sahada daha olgun, daha hareketliydi

hadi insallah

Ünal Karaman

Yorum

• İyi bir potansiyeli var ama karakter olarak nasıl bilmiyorum.

Vuruş becerisi, pozisyon alması, fiziği fena değil. Çalışırsa bir şeyler yapabilecek bir oyuncu. Eğer 2 alt ligde başarılı olursa seneye ptt 1. lig sonrası öteki sene bir alternatif olabilir. Kendisini buna göre bir plan dahilinde hazırlamalı.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• yine yazmis

Ünal Karaman

Yorum

• geçen sene yazdığım gibi ptt topçusu bile değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim